Overslaan en naar de inhoud gaan

ABN AMRO World Tennis Tournament kaarten 11 t/m 17 februari 2019 Ahoy Rotterdam

ABN-AMro-WTT-Tickets-Evenement-Nederland

ABN AMRO World Tennis Tournament tickets 11 t/m 17 februari 2019 Ahoy Rotterdam

Van 11 t/m 18 februari 2019 zal het fantastische sportevenement ABN AMRO World Tennis Tournament weer plaatsvinden in de Ahoy in Rotterdam! Wilt u als echte fan hierbij aanwezig zijn? De nominale waarde van deze tickets is van 30,50 euro tot 78,50 euro. Bestel dan snel uw ABN AMRO World Tennis Tournament tickets bij Tickets Nederland! U kunt de officiële ABN AMRO World Tennis Tournament tickets veilig en gemakkelijk online bestellen bij Tickets Nederland via www.ticketsnederland.nl.

ABN AMRO WTT tickets kopen

Met onze ticketservice bestelt u veilig en eenvoudig de beste tickets voor het ABN AMRO World Tennis Tournament. Kies hieronder welke kaarten u graag wilt bestellen voor ABN AMRO World Tennis Tournament in de Ahoy in Rotterdam. Tickets Nederland wenst u alvast veel plezier bij ABN AMRO World Tennis Tournament!

Informatie over kaartjes ABN Amro WTT

Op alle bestellingen bij Tickets Nederland is onze speciale Ticketgarantie van toepassing. Tickets Nederland is wederverkoper van tickets. Ons ticketaanbod voor ABN Amro WTT betreft doorverkochte tickets. Alle genoemde prijzen zijn vanaf-prijzen, inclusief BTW en exclusief eventuele verzend- en administratiekosten. Tickets Nederland biedt altijd aangrenzende (zit)plaatsen aan. De rij- en stoelnummers zijn voorafgaand aan de bestelling niet altijd bekend. Deze worden na ontvangst van de bestelling bijgevoegd. U kunt uw tickets voor ABN Amro WTT hieronder bestellen.
Groepskorting ABN Amro WTT
Indien u 20 tickets of meer wilt bestellen, profiteert u van € 100,- korting. Vul 'groepskorting' in bij de kortingscode bij stap 3 in de kassa en u ontvangt € 100,- korting op uw gehele bestelling.

U krijgt automatisch de best beschikbare tickets

Prijs: 
€ 49,00

Geef uw mening over dit evenement en maak kans op gratis tickets!

Topniveau tennis in een goede organisatie! Ik heb er 1x live bij mogen zijn, meegenomen door een vriend. Helaas zit het niet in mij budget zelf kaartjes te kopen, maar wat zou ik er graag nog een keer bij zijn .... PRACHTSPORT VIND IK HET !!

Super evenement!!
Met 4 tennisdames gaan wij ieder jaar op vrijdag gezellig toptennis kijken, met tussendoor een hapje en een drankje.
ook dit jaar zijn wij er weer bij.
de dames van t.v Munsel

Super evenement!!
Met 4 tennisdames gaan wij ieder jaar op vrijdag gezellig toptennis kijken, met tussendoor een hapje en een drankje.
ook dit jaar zijn wij er weer bij.
de dames van t.v Munsel

Mijn vader en ik zijn sinds twee jaar aan het tennissen geslagen en zou super graag geinspireerd raken door de top tennissers op dit toernooi. Kicken om eens zo'n wedstrijd te mogen meemaken!

Geweldig toernooi!
Om elke keer deze bekende tennissers te zien spelen in andere landen op tv is het erg leuk dat ik het eindelijk zelf in het echt kan bekijken hier in Nederland! En omdat ik sinds kort iemand heb ontmoet die ook zo gek is op tennis lijkt het mij heel leuk om hem hiernaartoe mee te nemen als verrassing!

super toernooi, top geregeld met alles erop en eraan zoals eten, drinken en shops om inkopen te doen voor het nieuwe seizoen. het wordt dit jaar de 10e keer :)

Eigenlijk heb ik alles al door te trouwen met mijn grote liefde. Maar hoe gaaf zou het zijn om hem te verassen met een van zijn grote liefdes.... Tennis!!!!

Liefde is: Op Valentijnsactie met je grote liefde in het echie naar haar favoriete sport(ers) kijken. Fantastisch toch? En ook nog eens gratis, wat geweldig! Kom maar door!

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
Image CAPTCHA
Voor de bovenstaande code in
g