Overslaan en naar de inhoud gaan

Anouk kaarten 24, 27 en 31 mei 2017 Ziggo Dome Amsterdam

Anouk-Tickets-Concert-Nederland

Online Anouk tickets concert 24, 27 en 31 mei 2017 Ziggo Dome Amsterdam bestellen

**Aanbieding: De laatste tickets voor bodemprijzen!**

Op 24, 27 en 31 mei 2017 geeft Anouk een fantastisch concert in de Ziggo Dome in Amsterdam! Wilt u als echte fan hierbij aanwezig zijn? Bestel dan snel uw Anouk tickets bij Tickets Nederland! U kunt de officiële Anouk kaarten veilig en gemakkelijk online bestellen bij Tickets Nederland via www.ticketsnederland.nl.

Betrouwbaar Anouk kaarten kopen

Met onze betrouwbare ticketservice bestelt u veilig en eenvoudig de beste tickets voor het concert van Anouk. Kies hieronder welke kaarten u graag wilt bestellen voor Anouk in concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. Tickets Nederland wenst u alvast veel plezier bij Anouk!

Anouk concert tickets online

Anouk is de bekendste en volgens velen de beste zangeres van Nederland. Een Anouk concert is iets wat u meegemaakt moet worden als een echte Anouk fan. Anouk live horen zingen vergeet u nooit meer. Anouk kaarten kunt u online bestellen bij Tickets Nederland via www.ticketsnederland.nl. Tickets Nederland is uw online ticket shop voor concert kaartjes voor Anouk. Na het afronden van uw bestelling profiteert u automatisch van onze 100% Ticketgarantie. Tickets Nederland is uw betrouwbare ticketpartner. Al meer dan 8 jaar staan wij garant voor de beste ticketservice. U bent verzekerd van de beste plaatsen en gegarandeerd toegang met de door Tickets Nederland geleverde kaarten. 

Online kaarten bestellen voor Anouk

Bestel eenvoudig, snel en veilig online tickets bij Tickets Nederland via www.ticketsnederland.nl. Via deze productpagina kunt u de door u gewenste tickets reserveren. Bestel uw concert kaarten voor Anouk door te kiezen voor de gewenste categorie en aantal. Vul uw gegevens in en maak de bestelling compleet door te kiezen voor een betaalmethode. De concert kaarten voor Anouk worden aansluitend geleverd volgens de verzendmethode van uw keuze. Dit betekent dat de tickets per e-mail of per aangetekende en verzekerde zending per UPS worden gestuurd. 

Anouk concerten Nederland

Anouk is de populairste rockzangeres van Nederland. In 1997 kwam misschien wel haar bekendste nummer 'Nobody's Wife' uit. Sindsdien is ze niet meer weg te denken uit de Nederlandse en Belgische hitlijsten. In 2013 deed Anouk namens Nederland mee met het Eurovisiesongfestival. Met het nummer 'Birds' behaalde ze de negende plaats. Concert kaarten voor Anouk kunt u eenvoudig en veilig bestellen bij de meest betrouwbare ticketpartner via www.ticketsnederland.nl. Tickets online kopen is nog nooit zo makkelijk en veilig geweest als bij Tickets Nederland. Wij zijn uw ticketservice voor uw concert kaartjes. Concert kaarten bestellen made easy and reliable!

Met onze ticketservice bestelt u veilig en eenvoudig de beste tickets voor dit concert van Anouk. Kies hieronder welke kaarten u graag wilt bestellen voor Anouk in concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. Tickets Nederland & Tickets België wenst u alvast veel plezier bij Anouk.

*Oorspronkelijke verkoopprijs van €42,90 tot €64,90

Informatie over kaartjes Anouk

Op alle bestellingen bij Tickets Nederland is onze speciale ticketgarantie van toepassing. Tickets Nederland is wederverkoper van tickets. Ons ticketaanbod voor Anouk betreft doorverkochte tickets. Alle genoemde prijzen zijn vanaf-prijzen, inclusief BTW en exclusief eventuele verzend- en administratiekosten. Tickets Nederland biedt altijd aangrenzende (zit)plaatsen aan. De rij- en stoelnummers zijn voorafgaand aan de bestelling niet bekend. Deze worden na ontvangst van de bestelling bijgevoegd. U kunt uw tickets voor Anouk hieronder bestellen.
Groepskorting Anouk
Indien u 20 tickets of meer wilt bestellen, profiteert u van € 100,- korting. Vul 'groepskorting' in bij de kortingscode bij stap 3 in de kassa en u ontvangt € 100,- korting op uw gehele bestelling.

U krijgt automatisch de best beschikbare tickets

Prijs: 
€ 50,00

Geef uw mening over dit evenement en maak kans op gratis tickets!

Mijn zus en ik zijn 20 mei jarig geen tweeling ! Toevallig op dezelfde dag geboren! Dit zou een super cadeau zijn voor haar ! Groetjes Bo ( de jongste :) )

Vorig jaar 2015 hadden mijn vriendin en ik kaartjes voor het concert van Anouk. Alleen helaas overleed mijn moeder en dag daarvoor en konden we niet gaan. We zouden dit graag nog willen doen met zijn 2en.

ik wil hier heel graag met mijn zussie heen omdat ze een hele grote fan van anouk is...Ze heeft in de loop der jaren zo veel meegemaakt dat ik haar dit zo erg gunt..

Wij zijn in Arnhem naar haar geweest en hebben een super avond beleefd, met zelfs een prachtig aandenken Haagse hopjes. Dat zou ik graag met mijn vriendin nog eens willen beleven. Terug in de tijd en een nieuwe beleving in het Ziggo Dome samen met haar dat zou een super verrassing zijn voor mijn vriendin. gr Carla

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
Image CAPTCHA
Voor de bovenstaande code in
g