Overslaan en naar de inhoud gaan

Concert at Sea kaarten 28 en 29 juni 2019 Brouwersdam Zeeland

Concert-At-Sea-Tickets_festival-Nederland

Online Concert at Sea tickets festival 28 en 29 juni 2019 Brouwersdam Zeeland bestellen

Op 28 en 29 juni 2019 vindt Concert at Sea weer plaats in Brouwersdam in Zeeland! Wilt u als echte fan hierbij aanwezig zijn? De nominale waarde van deze tickets is van 48,35 euro tot 79,35 euro. Bestel dan snel uw Concert at Sea tickets bij Tickets Nederland! Onder andere Anouk, Kensington, Racoon en Blof zijn erbij! U kunt de officiële Concert at Sea kaarten veilig en gemakkelijk online bestellen bij Tickets Nederland via www.ticketsnederland.nl.

Betrouwbaar Concert at Sea kaarten kopen

Met onze betrouwbare ticketservice bestelt u veilig en eenvoudig de beste tickets voor het festival van Concert at Sea. Kies hieronder welke kaarten u graag wilt bestellen voor Concert at Sea in Brouwersdam in Zeeland. Tickets Nederland wenst u alvast veel plezier bij Concert at Sea!

Informatie over kaartjes Concert at SEA

Op alle bestellingen bij Tickets Nederland is onze speciale Ticketgarantie van toepassing. Tickets Nederland is wederverkoper van tickets. Ons ticketaanbod voor Concert at SEA betreft doorverkochte tickets. Alle genoemde prijzen zijn vanaf-prijzen, inclusief BTW en exclusief eventuele verzend- en administratiekosten. Tickets Nederland biedt altijd aangrenzende (zit)plaatsen aan. De rij- en stoelnummers zijn voorafgaand aan de bestelling niet altijd bekend. Deze worden na ontvangst van de bestelling bijgevoegd. U kunt uw tickets voor Concert at SEA hieronder bestellen.
Groepskorting Concert at SEA
Indien u 20 tickets of meer wilt bestellen, profiteert u van € 100,- korting. Vul 'groepskorting' in bij de kortingscode bij stap 3 in de kassa en u ontvangt € 100,- korting op uw gehele bestelling.

Prijs: 
€ 79,00

Geef uw mening over dit evenement en maak kans op gratis tickets!

Super evenement. Altijd gewerkt tijdens Concert at Sea en het lijkt me nu hartstikke leuk om het evenement van de andere kant van de bar mee te maken!!!

Mijn moeder en stiefvader gaan al jaren naar CAS, wat hun enige vakantie is per jaar. Helaas waren ze dit jaar te laat met kaartjes kopen, maar ik hoop dat ik ze nog ergens voor ze vandaan kan toveren, want ze verdienen het!

het enige jaarlijkse weekend uitje voor mijn opa en oma is concert at sea helaas wisten ze niet dat de kaartverkoop zo snel ging dus te laat met bestellen ik hoop dat ze via deze weg nog een kaartje kunnen bemachtigen en hun jaarlijkse uitje toch nog door kan gaan!

het allergezelligste ,sfeervolste , leukste muziek hebbende en goede opstelling van eten en zitplaatsen, nooit te druk, altijd een vrij plekkie om ff bij te komen, zeker sinds t strandje erbij is, ik ben helemaal weg van CAS, en heb voor dit jaar geen kaarten ,sniffffff

De zomer is pas echt begonnen wanneer concert at sea er is. Heerlijke muziek tegen een prachtige achtergrond van de noordzee en een mooie zonsondergang. Er heerst altijd een goede sfeer en iedereen is vriendelijk tegen elkaar. Een heerlijk weekendje vakantiegevoel.

vind het een geweldig evenement en gun hem mijn zoon met mij samen??? mag ook ieder ander want hij heeft het verdiend!!!! zo druk op school en hard gewerkt en oh wat een sfeertje daar

vind het een geweldig evenement en gun hem mijn zoon met mij samen??? mag ook ieder ander want hij heeft het verdiend!!!! zo druk op school en hard gewerkt en oh wat een sfeertje daar

Mijn man appt me zojuist dat hij een intensieve cursusperiode heeft afgerond met een positievebeoordeling! Ik ben zo blij voor hem en apetrots dat hij het gehaald heeft! Wat een verrassing zou het voor hem zijn als we het samen konden vieren op CAS 2016!

Was mijn voornemen om dit jaar eens met ons gezin naar CAS te gaan, in het kader, geniet eens wat meer. Hoorde dat deze week de kaartverkoop startte, was nog nooit geweest en stond al jaren op mijn lijsjt. Kom er net achter dat het al uitverkocht is!!!! Gaat mijn leuke familie verrassing, grrrr

Speciale band met dit evenement omdat ik op 30 juni 2007 tijdens het teruglopen vanaf het concert naar Renesse in de stromende regen te horen kreeg dat mijn moeder was overleden. Dit is volgend jaar dus tien jaar.... Wilde de zaterdag omdat Blof dat eigen nummers speelt.... Stond direct om tien uur in de wachtrij en toen ik een kwartier later aan de beurt was, kaarten zaterdag al weg. Zou alles betekenen om erbij te zijn. Vandaar dat ik dit hier deel..

Ik wil dolgraag winnen, want het zou zo leuk zijn om net als alle voorgaande jaren met mijn vriendenclubje erbij te zijn. Dit jaar niet door de wachtrij heen gekomen :-(

Zou fijn zijn om 2019 om met de werkende gegadigden rekening te houden.we zijn niet allemaal in de gelukkige positie om online te wachten om een ticket te score.

We gaan altijd met vier vriendinnen naar dit evenement.
Super sfeer ,alles perfect geregeld. Helaas dit jaar alleen de camping kunnen boeken, en geen tickets voor het evenement. We hopen dat we via deze weg alsnog aanwezig kunnen zijn.

Altijd de prachtige sfeerbeelden gezien op tv vanuit mijn woonplaats you n Friesland. Nu toevallig voor t eerst in mijn leven onverwacht op vakantie in Zeeland. En natuurljk geen kaartjes meer

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
Image CAPTCHA
Voor de bovenstaande code in
g