Overslaan en naar de inhoud gaan

Concert kaarten

Concert kaarten

Bent u op zoek naar concert kaarten? Wij bieden u een ruim aanbod van allerlei verschillende concert tickets. U bestelt deze originele tickets heel eenvoudig online en profiteert bij ons van een 100% dekking van uw aankoopbedrag. We zijn een onafhankelijke en betrouwbare onderneming met een professionele dienstverlening.

Redenen om te bestellen bij Tickets Nederland

Er zijn diverse redenen om concert kaarten te bestellen bij Tickets Nederland:
• We bestaan al ruim 8 jaar
• Duizenden tevreden klanten
• Veilig en betrouwbaar
• Uitgebreid aanbod
• Snelle en adequate dienstverlening
• Online betalen met iDEAL
Door onze jarenlange ervaring weten wij hoe we onze klanten tevreden kunnen stellen. Dit doen we door u veilig en betrouwbaar online uw concert kaarten te laten bestellen. Naast deze betrouwbaarheid vindt u bij ons een uitgebreid aanbod van de meest uiteenlopende concerten. We bieden u tickets aan van concerten over de hele wereld in allerlei genres. Van pop- en rockconcerten tot klassieke muziek en singer-songwriters. Onze medewerkers staan persoonlijk voor u klaar en u kunt dan ook gerust telefonisch contact opnemen met onze klantenservice als u vragen heeft. Ook is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen.

De bestelmethode

U bestelt uw tickets in slechts een aantal stappen via onze website. Vindt het concert plaats op meerdere data? Dan is de eerste stap het selecteren van de door u gewenste datum. Daarna selecteert u wat voor plaats u wilt en geeft u aan hoeveel kaartjes u wilt bestellen. De totale prijs komt naar voren en u klikt op de bestelknop. Vul uw persoonlijke gegevens in en het adres waarnaar we de kaartjes kunnen versturen. Vervolgens kiest u een betaalmethode, zoals iDEAL, creditcard, PayPal of via een bankoverschrijving. Tot slot bevestigt u de bestelling en zijn de kaartjes besteld.

Concert kaarten bestellen

Bestel nu de concert kaarten van een artiest die u altijd al eens heeft willen zien. Neem een kijkje bij al onze concerten en bestel uw kaartjes online.

g