Overslaan en naar de inhoud gaan

Defqon.1 kaarten 21 t/m 23 juni 2019* Evenemententerrein Walibi World Biddinghuizen

Online Defqon.1 tickets festival 21 t/m 23 juni 2019* Evenemententerrein Walibi World Biddinghuizen bestellen

Van 21 t/m 23 juni 2019* 2018 vindt het fantastische festival Defqon.1 weer plaats op het Evenemententerrein Walibi World in Biddinghuizen! Wilt u als echte fan hierbij aanwezig zijn? De nominale waarde van deze tickets is van 69 euro tot 245 euro. Bestel dan snel uw Defqon.1 tickets bij Tickets Nederland! U kunt de officiële Defqon.1 kaarten veilig en gemakkelijk online bestellen bij Tickets Nederland via www.ticketsnederland.nl.

*Datum is nog niet bevestigd en kan nog wijzigen.
*Er zijn twee soorten tickets verkrijgbaar voor Defqon.1 Weekend Festival:

- Weekend Ticket, waarmee jij toegang hebt tot de drie festivaldagen en een plek hebt op de camping. Let op: dit is exclusief accommodatie.
- Saturday/Sunday Ticket, waarmee je toegang hebt tot het festival dagprogramma op zaterdag van 11:00 tot 23:00.

Betrouwbaar Defqon.1 kaarten kopen

Met onze betrouwbare ticketservice bestelt u veilig en eenvoudig de beste tickets voor het festival van Defqon.1. Kies hieronder welke kaarten u graag wilt bestellen voor Defqon.1 in festival in de Evenemententerrein Walibi World in Biddinghuizen. Tickets Nederland wenst u alvast veel plezier bij Defqon.1!

Defqon.1 online kaarten bestellen

Defqon.1 Weekend Festival is een jaarlijks terugkomend festival dat gehouden wordt op het evenemententerrein van Biddinghuizen naast Walibi Holland in Flevoland. Er zijn op dit festival diverse muziekstijlen te horen uit de categorie 'hard dance'. Onder andere hardstyle, hardcore, jump en hardtrance. Defqon.1 verkoopt al jaren uit. Zorg daarom dat je niet te lang wacht met het bestellen van de Defqon.1 tickets. U kunt uw Defqon kaarten online bestellen bij Tickets Nederland.

Online Defqon.1 Weekend Festival tickets

Bestel uw Defqon kaartjes eenvoudig, snel en veilig bij Tickets Nederland. Wij zijn de betrouwbare ticketpartner voor uw Defqon.1 tickets. Wilt u zeker zijn van toegang tot een dag of het hele Defqon.1 weekend, zorg dan dat u niet te lang wacht met het bestellen van online kaarten voor Defqon.1 Weekend Festival. The end show is iets wat je niet wilt missen, dus blijf tot het einde om de dag spectaculair af te sluiten. Geniet van alle bekende top dj's van over de hele wereld!

Defqon.1 Festival kaarten

Defqon.1 Weekend Festival wordt gehouden op het evenemententerrein van Biddinghuizen. Dit is gelegen direct naast Walibi Holland. Als u in het bezit bent van een Weekendticket voor Defqon.1 kunt u met korting naar Walibi Holland. Zo kunt u het weekend nog een specialer tintje geven. Onze ticketservice is betrouwbaarste voor Defqon.1 tickets. Tickets Nederland is uw ticketpartner voor Defqon.1 kaarten. Bestel daarom online uw Defqon kaartjes bij Tickets Nederland. U profiteert automatisch van onze 100% Ticketgarantie, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Be there! 

Informatie over kaartjes Defqon.1

Op alle bestellingen bij Tickets Nederland is onze speciale Ticketgarantie van toepassing. Tickets Nederland is wederverkoper van tickets. Ons ticketaanbod voor Defqon.1 betreft doorverkochte tickets. Alle genoemde prijzen zijn vanaf-prijzen, inclusief BTW en exclusief eventuele verzend- en administratiekosten. Tickets Nederland biedt altijd aangrenzende (zit)plaatsen aan. De rij- en stoelnummers zijn voorafgaand aan de bestelling niet altijd bekend. Deze worden na ontvangst van de bestelling bijgevoegd. U kunt uw tickets voor Defqon.1 hieronder bestellen.
Groepskorting Defqon.1
Indien u 20 tickets of meer wilt bestellen, profiteert u van € 100,- korting. Vul 'groepskorting' in bij de kortingscode bij stap 3 in de kassa en u ontvangt € 100,- korting op uw gehele bestelling.

Prijs: 
€ 119,00

Geef uw mening over dit evenement en maak kans op gratis tickets!

laar prijs snel komen wil wel weten defqon moet je gwn in je leven mee maken

Defqon is HET begrip op het gebied van festivals! IT'S JUST FREAKIN FANTASTIC. Ik moeettt dit jaar gewoon naar 18 jaar wachten eindelijk eens deqfon mee kunnen maken.

DEFQON is onbeschrijfelijk!!!!!!!! Mensen die er nog nooit zijn geweest; het is echt een aanrader!

defqon.1
d=dance
e=event
f=fantastic
q=quality
o=organization
n=number
1=one

echt een geweldig event niet te missen allen ik haal het geld niet zo uit mijn broekzak

mijn neef zit in de organisatie XD was er vorig jaar wel bij egt geniaal joh maar mocht officieel niet ben nu pas 14

is er een leeftijds grens ofzo, of mag je al op je 15 er heen om KEIHARD UIT JE DAK TE GAAN!!!! ?

Wat zou ik hier graag heen willen! jammer genoeg ben ik pas 14 ;s

Ik zou graag naar dit evenement willen om lekker los te gaan. Ik ben er zelf nog nooit geweest, maar ik heb de aftermovies bekeken van de afgelopen jaren en het ziet er die hard uit!

Ik zou graag de tickets willen winnen voor mezelf en voor een vriendin van mij dan kunnen we eindelijk weer is goed los gaan!

I think its the best festival in the world my first time was last year and was the best experience of my life,met new friends from all over the world and the first time in my life ever doing a bungee jump and im afraid of heights i over came my fear from the adreline i had the whole weekend id love to go again. Defqon1 is the 1 :D >>> garrybenn465@gmail.com

Lijkt me vet ziek om naar defqon 1 te gaan, dat is het festival waar je moet zijn geweest in je leven, het is wel duur, ik wil er vet graag heen alleen die prijs houd me voor nu beetje tegen, maar ik wil er sws een keer heen!!!

Meest belovende evenement in alle opzichten! Perfecte locatie en de beste dj's ,
creëeren een uitzonderlijke goede sfeer.

.>>>>>. Maar er ontbreekt helaas nog wel wat. <<<<

EN DAT ZIJN SELINA EN DAISY.
zonder onze spetterende aanwezigheid mis je op de dans vloer een hoop gezelligheid.

Oh my god!!!! Om eens lekker helemaal los te gaan, is dit het FESTIVAL! WAUW echt vet cool! Zou ze graag willen voor mijn partner en ik! Feestje bouwen dat kennen wij zeer zeker! Hardstyle is my STYLE :D flink dansjes doen daar whoooooooooooooop hahaha!

Onze school (Sound and Vision) zit naast de hoofdlocatie van Rental (het bedrijf dat het licht en geluid regelt[behalve de lasers].
Ik heb er eens gekeken veel spullen echt veel.
:D

kan niet wachten tot volgendjaar mei dan ben ik 18 dan kan ik eindelijk naar defqon.1
na 4 jaar defqon.1 videos te hebben gekeken.

Mijn vriendin en ik proberen all een tijd uit te gaan/feestje/festival/etc maar elke keer is er weer wat. Dit zou echt zo gaaf zijn als wij die tickets winnen

Ik ben al een keer vaker naar Defqon.1 geweest en het was een geweldig feest.
Veel verschillende muziekkeuzes (wel allemaal hard natuurlijk :)) en ontzettend veel stages.

Fantastische eindshow, echt een onbeschrijfelijk 'warior adventure'!!

Ik ben al een keer vaker naar Defqon.1 geweest en het was een geweldig feest.
Veel verschillende muziekkeuzes (wel allemaal hard natuurlijk :)) en ontzettend veel stages.

Fantastische eindshow, echt een onbeschrijfelijk 'warior adventure'!!

Defqon 1 keer meegemaakt, maar lang geleden. Word dit jaar wel weer tijd voor een nieuw rondje strand.. met de beste DJ's, mooiste shows en leuk gezelschap :)

2015 was voor mij het ergste jaar ooit...
Heb er ook groots afscheid van genomen en ben vol goede moed aan 2016 begonnen...
En wat zou er nou mooier zijn dan op de helft van 2016 ff lkkr los te gaan en zo 2015 achter me te laten...
Zou 't super vinden... Greetzzz

Dit jaar wordt mijn eerste keer defqon !! staat al jaren op #1 verlanglijstje. Jammer dat het duur is nog even door sparen :D. Dus die gratis kaartjes zou super welkom zijn

Dit jaar zal mijn eerste keer worden op defqon!!! Ik kan niet wachten de beste dj's zijn aanwezig. Mag dit echt niet missen. Het is een evenement waar het sparen voor kaarten waard maakt. :D

Ik wil graag met Bram Peeters naar dit festival. We vinden dit een super gaaf festival!!! We willen hier al super lang met zn tweeën of meerdere mensen naartoe. Gun het ons alsjeblieft!!!!

Ik wil graag met Lois Kiel naar dit festival. We vinden dit een super gaaf festival!!! We willen hier al super lang met zn tweeën of meerdere mensen naartoe. Gun het ons alsjeblieft!!!!

Ik wil graag met Lois Kiel naar dit festival. We vinden dit een super gaaf festival!!! We willen hier al super lang met zn tweeën of meerdere mensen naartoe. Gun het ons alsjeblieft!!!!

We hebben nu echt al heel vaak gereageerd. We willen hier zo graag naartoe. Dit is het vetste festival dat we ooit hebben gezien. Dit is onze droom, om naar zo'n gaaf festival toe te gaan. Geef ons alsjeblieft gratis kaartjes!!!!

Sinds ik klein ben sta ik al te stampen op hardstyle muziek, in juni word ik 18 en kan ik EI-DE-LIJK naar Defqon 1! Wat zou ik het top vinden om na 18 jaar dit fantastische festival mee te mogen maken!

dit is word de eerste keer defqon 1 2016 met een paar vrienden hoop dat ik die kaarten win!!!! kan ik meer geld uit geven daar!!!!! heb er zin in!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pagina's

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
Image CAPTCHA
Voor de bovenstaande code in
g