Festivalpladsen RoskildeAbonneren op Festivalpladsen Roskilde

No results found

Concert tickets

Locaties/Festivalpladsen Roskilde kaarten

Eenvoudig en veilig online de beste kaarten bestellen voor Locaties/Festivalpladsen Roskilde doe je bij ticketsnederland.nl of ticketsbelgie.be. maak je keuze uit de officiële kaartjes en na betaling ontvang je de tickets verzekerd en aangetekend via UPS. Wij zijn gespecialiseerd in uitverkochte theatervoorstellingen, festivals, sportwedstrijden en concerten. Daarom hebben wij nog officiële kaartjes voor rom hebben wij nog officiële kaartjes voor rom hebben wij nog officiële kaartjes voor Locaties/Festivalpladsen Roskilde. Bestellen gaat makkelijk, in 4 stappen bestel je de kaarten voor Locaties/Festivalpladsen Roskilde.

Locaties/Festivalpladsen Roskilde tickets

Met onze betrouwbare ticketservice bent u verzekerd van de beste kaarten voor Locaties/Festivalpladsen Roskilde. Bezoek Locaties/Festivalpladsen Roskilde en beleef een onvergetelijk voorstelling of concert als echte fan. Locaties/Festivalpladsen Roskilde staat bekend om zijn uitstekende sfeer en gastvriendelijkheid. Tickets Nederland of Tickets België wenst jou alvast veel plezier in Locaties/Festivalpladsen Roskilde!

Informatie

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten (€ 12,50 voor aangetekend en verzekerd verzenden binnen Nederland en België). De verzendkosten worden berekend nadat u uw tickets of arrangementen heeft geselecteerd in uw winkelwagen.

Tickets Nederland biedt altijd aangrenzende (zit)plaatsen aan, u zit of staat dus altijd bij elkaar tenzij dit duidelijk anders staat aangegeven bij de product-tekst op de desbetreffende bestelpagina. Bij geplaceerde zitplaatsen of staanplaatsen kunt u geen exacte stoel- of rijnummers aangeven. Tijdens de laatste stap van het bestelproces kunt u wel in het vrije tekstveld uw voorkeur aangeven, zodat wij kunnen proberen aan uw voorkeur te voldoen. Het is echter geen garantie om de gevraagde stoel- of rijnummers te ontvangen.

Tickets Nederland is wederverkoper van tickets. Haar aanbod betreft doorverkochte tickets. Op alle bestellingen bij Tickets Nederland is onze Ticket Garantie van toepassing. Prijzen van de aangeboden tickets zijn conform marktwaarde en worden gebaseerd op basis van vraag en aanbod. Dit houdt in dat de prijs kan afwijken van de originele prijs.

Indien er wijzigingen plaatsvinden over een evenement waarvan u bij ons tickets heeft aangekocht, dient u uzelf op de hoogte te stellen. In het speciaal bij voetbalwedstrijden vinden er af en toe wijzigingen plaats. Houdt hiervoor de website van de betreffende voetbalclub in de gaten. Indien een evenement wordt afgelast en geen vervangend evenement plaatsvindt, dient koper zich tot Tickets Nederland te wenden, teneinde het aankoopbedrag van het ticket aangekocht bij Tickets Nederland retour te ontvangen.