Overslaan en naar de inhoud gaan

GABBERS tickets 29 en 30 juni 2018 Ziggo Dome Amsterdam

Online GABBERS tickets comedyshow 29 en 30 juni 2018 Ziggo Dome Amsterdam bestellen

Op 29 en 30 juni 2018 geven de vrienden Ali B, Martijn Koning, Najib Amhali en Roué Verveer als de GABBERS een fantastische show vol humor in de Ziggo Dome in Amsterdam! Wilt u als echte fan hierbij aanwezig zijn? De nominale waarde van deze tickets is van 51,95 euro tot 71,95 euro. Bestel dan snel uw GABBERS tickets bij Tickets Nederland! U kunt de officiële GABBERS kaarten veilig en gemakkelijk online bestellen bij Tickets Nederland via www.ticketsnederland.nl.

Betrouwbaar GABBERS kaarten kopen

Met onze betrouwbare ticketservice bestelt u veilig en eenvoudig de beste tickets voor het comedyshow van GABBERS. Kies hieronder welke kaarten u graag wilt bestellen voor GABBERS comedyshow in de Ziggo Dome in Amsterdam. Tickets Nederland wenst u alvast veel plezier bij GABBERS!

Informatie over kaartjes GABBERS

Op alle bestellingen bij Tickets Nederland is onze speciale Ticketgarantie van toepassing. Tickets Nederland is wederverkoper van tickets. Ons ticketaanbod voor GABBERS betreft doorverkochte tickets. Alle genoemde prijzen zijn vanaf-prijzen, inclusief BTW en exclusief eventuele verzend- en administratiekosten. Tickets Nederland biedt altijd aangrenzende (zit)plaatsen aan. De rij- en stoelnummers zijn voorafgaand aan de bestelling niet altijd bekend. Deze worden na ontvangst van de bestelling bijgevoegd. U kunt uw tickets voor GABBERS hieronder bestellen.
Groepskorting GABBERS
Indien u 20 tickets of meer wilt bestellen, profiteert u van € 100,- korting. Vul 'groepskorting' in bij de kortingscode bij stap 3 in de kassa en u ontvangt € 100,- korting op uw gehele bestelling.

U krijgt automatisch de best beschikbare tickets

Prijs: 
€ 79,00

Geef uw mening over dit evenement en maak kans op gratis tickets!

Ik denk dat deze 4 heren ervoor kunnen zorgen dat je erin blijft.. dit moet toch een TOPavond worden?! Ik word er nu al blij van :-D

Laat ons in een deuk liggen zitten of staan ,dan komen wij er zaterdag aan!
Dan trakteren wij de gabbers op een diner!
Mochten we niet van de party zijn wensen we jullie alle veel plezier en vertier.

Ik zou heel graag mijn vriend met 2 tickets voor zijn verjaardag willen verassen. Dan kunnen we samen een super grappige avond beleven! Hij zegt heel vaak dat hij graag een keer naar een show van de gabbers wilt, een beter kado bestaat er dus niet!

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
Image CAPTCHA
Voor de bovenstaande code in
g