Overslaan en naar de inhoud gaan

Guus Meeuwis - Groots met een zachte G - De Wintereditie

Online Guus Meeuwis - Groots met een zachte G - De Wintereditie tickets 1 en 2 december 2017 Ziggo Dome Amsterdam bestellen

Op 1 en 2 december 2017 geeft Guus Meeuwis zijn Groots met een zachte G concerten in de Ziggo Dome in Amsterdam! Deze Guus Meeuwis - Groots met een zachte G - De Wintereditie is de tweede editie van deze concerten voor Guus Meeuwis! De Brabantse zanger neemt het feest van zijn Groots met een zachte G concerten mee van het Philips Stadion in Eindhoven naar de Ziggo Dome in Amsterdam voor een speciale Wintereditie van zijn succesvolle concertreeks. Wilt u als echte Guus Meeuwis fan hierbij aanwezig zijn? Bestel dan snel uw Guus Meeuwis tickets bij Tickets Nederland! U kunt de officiële Guus Meeuwis kaarten veilig en gemakkelijk online bestellen bij Tickets Nederland via www.ticketsnederland.nl.

Betrouwbaar Guus Meeuwis kaarten kopen

Met onze betrouwbare ticketservice bestelt u veilig en eenvoudig de beste tickets voor het concert van Guus Meeuwis. Kies hieronder welke kaarten u graag wilt bestellen voor Guus Meeuwis in concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. Tickets Nederland wenst u alvast veel plezier bij Guus Meeuwis!

*Oorspronkelijke verkoopprijs van €54,- tot €66,50

Informatie over kaartjes Guus Meeuwis

Op alle bestellingen bij Tickets Nederland is onze speciale ticketgarantie van toepassing. Tickets Nederland is wederverkoper van tickets. Ons ticketaanbod voor Guus Meeuwis betreft doorverkochte tickets. Alle genoemde prijzen zijn vanaf-prijzen, inclusief BTW en exclusief eventuele verzend- en administratiekosten. Tickets Nederland biedt altijd aangrenzende (zit)plaatsen aan. De rij- en stoelnummers zijn voorafgaand aan de bestelling niet bekend. Deze worden na ontvangst van de bestelling bijgevoegd. U kunt uw tickets voor Guus Meeuwis hieronder bestellen.
Groepskorting Guus Meeuwis
Indien u 20 tickets of meer wilt bestellen, profiteert u van € 100,- korting. Vul 'groepskorting' in bij de kortingscode bij stap 3 in de kassa en u ontvangt € 100,- korting op uw gehele bestelling.

De tickets die u zoekt zijn op dit moment niet beschikbaar. U kunt hier uw e-mail adres invullen voor het ontvangen van een ticket alert.

Geef uw mening over dit evenement en maak kans op gratis tickets!

Hoi
Wij willen graag met het hele gezin komen, en brengen onze zieke dochter mee die al jaren naar een concert wil van Guus, ik hoop dat ze een meet en greet kan krijgen met Guus.
Gr Anita van Hoek

Nu geen Sint dit jaar maar Guus inde Ziggodome heus waar. De ziekte van Parkinson gaan we niet winnen ook door mijn ontslag weet ik niet waar ik moet beginnen. Maar bedank graag mjngezin dat geeft een fjn gevoel van bnnenin.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
Image CAPTCHA
Voor de bovenstaande code in
g