Overslaan en naar de inhoud gaan

Guus Meeuwis - Groots met een zachte G 2018 Philips Stadion Eindhoven

Guus-Meeuwis-Tickets-Concert-Nederland

Kaarten Guus Meeuwis - Groots met een zachte G 8, 9 en 10 juni 2018 Philips Stadion Eindhoven

In juni 2018 geeft Guus Meeuwis opnieuw zijn reeks spectaculaire concerten in het Philips Stadion in Eindhoven. Dit belooft weer een waar spektakel te worden dat je absoluut niet mag missen. De nominale waarde van deze tickets is van 49 euro tot 64 euro. Kaartjes bestellen voor het concert van Guus Meeuwis gaat makkelijk en snel via Tickets Nederland! Mis het concert van Guus Meeuwis niet en bestel nu de kaartjes! Geef hieronder aan welke kaarten voor Guus Meeuwis u wilt bestellen. Tickets Nederland wenst u veel plezier bij Guus Meeuwis Groots met een Zachte G 2018 in het Philips Stadion in Eindhoven.

Guus Meeuwis is één van de Nederlandse artiesten die u gezien moet hebben. Zijn concerten, zoals Groots met de zachte G, zijn al jaren een doorslaand succes. Wilt u Guus Meeuwis tickets aanschaffen? Dan bent u aan het juiste adres. Bij Tickets Nederland vindt u officiële Guus Meeuwis tickets, die u veilig en eenvoudig kunt bestellen. Heeft u na het lezen van de site nog vragen over de Guus Meeuwis tickets of onze werkwijze in het algemeen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers geven u graag alle informatie die u nodig heeft om uw Guus Meeuwis tickets op een veilige en onbezorgde manier aan te kunnen schaffen. Voor vragen over de Guus Meeuwis tickets of andere concerten zijn wij bereikbaar via het contactformulier op onze website of door te mailen naar klantenservice@ticketsnederland.nl.

Het werk van Tickets Nederland

Tickets Nederland verzorgt tickets voor vele grote en kleine concerten, (sport)evenementen en festivals, waaronder Guus Meeuwis tickets. Tickets Nederland vindt het daarbij van groot belang dat u, wanneer u bijvoorbeeld Guus Meeuwis tickets wil bestellen, veilig en eenvoudig de kaarten kunt bemachtigen. Daarom is ons systeem ingericht op de online verkoop van officiële tickets, waarbij het afrekenen snel en veilig verloopt. Niet alleen Nederlandse kaarten, zoals de Guus Meeuwis tickets, kunt u bij ons aanschaffen, maar ook voor Duitse, Franse en internationale concerten bent u bij onze websites aan het goede adres. De Guus Meeuwis tickets en al onze andere kaarten, kunt u in onze webshop afrekenen met Paypal, creditcard, iDeal of door bankoverschrijving. Zo vindt u altijd een manier die past bij uw persoonlijke voorkeuren en verloopt de overdracht veilig en betrouwbaar.

Waarom officiële sites voor Guus Meeuwis tickets zo belangrijk zijn

De tickets voor grote concerten, zoals Guus Meeuwis tickets, worden vaak via verschillende wegen aangeboden. Daarbij is helaas lang niet iedere website even betrouwbaar. Zo kan het zijn dat u ongeldige tickets koopt of zelfs uw Guus Meeuwis tickets nooit ontvangt. Daarnaast worden soms ook geldige tickets voor veel te hoge prijzen aangeboden. Bij Tickets Nederland vinden wij dat iedereen op een veilige manier moet kunnen genieten van zijn of haar favoriete artiest. Daarom verkopen wij alleen officiële Guus Meeuwis tickets tegen de normale tarieven. Wilt u Guus Meeuwis tickets aanschaffen, om één van deze bijzondere concerten mee te kunnen maken? Dan bent u bij Tickets Nederland dus gegarandeerd aan het juiste adres.

Online kaarten bestellen Guus Meeuwis concerten

Wilt u altijd al eens Guus Meeuwis live horen zingen? Dan is dit uw kans. Guus Meeuwis geeft elk jaar zijn Groots met een Zachte G tour in het Philips Stadion te Eindhoven. De Guus Meeuwis concerten zijn waanzinnig populair. Elk jaar zijn de Guus Meeuwis concerten uitverkocht. Wacht niet te lang en bestel hier uw Guus Meeuwis tickets online. Guus Meeuwis is één van de bekendste Nederlandse artiesten. De grote hits van Guus Meeuwis kan iedereen uit volle borst meezingen. Dat zal in 2016 weer gebeuren tijdens de concerten van Guus Meeuwis. Dit jaarlijks terugkerende evenement is één van de grootste evenementen van Nederland. Guus Meeuwis geeft dan ook altijd meer dan 3 concerten in het Philips Stadion. Guus Meeuwis zal zijn oude hits gaan zingen, maar ook hits van zijn nieuwe album. De concerten zijn in Juni 2017 maar u kunt nu al uw tickets bestellen. Tickets Nederland heeft altijd de beste zitplaatsen, maar wilt u echt helemaal los gaan kunt u ook staanplaatsen bestellen. Onderaan deze pagina kunt u online uw tickets voor Guus Meeuwis reserveren en direct betalen middels iDeal.

Kaarten bestellen voor Guus Meeuwis concerten

Bestel hier uw kaarten voor de Guus Meeuwis concerten. Kaarten bestellen gaat makkelijk en snel via onze online ticketservice. 2018 belooft weer een spektakel te worden. Guus Meeuwis combineert vaak zijn concerten met het EK voetbal. Dat zal in 2018 ook vast wel weer het geval zijn. Tickets Nederland heeft er in ieder geval zin in. De tickets voor Guus Meeuwis zijn elk jaar populair en snel uitverkocht. Wacht niet te lang en bestel uw tickets bij uw betrouwbare ticketpartner. De tickets zijn nu nog beschikbaar, grijp uw kans voor het te laat is want op = op. Online tickets bestellen voor Guus Meeuwis gaat in 3 gemakkelijke stappen. Binnen een mum van tijd heeft u uw tickets in huis en kunt u in 2016 weer genieten van dit Guus Meeuwis spektakel.

Guus Meeuwis tickets betrouwbaar bestellen

Bij Tickets Nederland bestelt u veilig en betrouwbaar uw tickets vor Guus Meeuwis. Onderaan deze pagina kunt u de ervaringen lezen van onze klanten of u kunt eens een kijkje nemen bij onze partner trustpilot voor de recensies. Bij Tickets Nederland profiteert u altijd van onze speciale Ticket Garantie. U bent altijd verzekerd van geldige en officiele tickets. Betrouwbaarheid staat centraal bij Tickets Nederland. Bestel nu uw tickets voor Guus Meeuwis in concert.

Informatie over kaartjes Guus Meeuwis - Groots met een Zachte G

Op alle bestellingen bij Tickets Nederland is onze speciale Ticketgarantie van toepassing. Tickets Nederland is wederverkoper van tickets. Ons ticketaanbod voor Guus Meeuwis - Groots met een Zachte G betreft doorverkochte tickets. Alle genoemde prijzen zijn vanaf-prijzen, inclusief BTW en exclusief eventuele verzend- en administratiekosten. Tickets Nederland biedt altijd aangrenzende (zit)plaatsen aan. De rij- en stoelnummers zijn voorafgaand aan de bestelling niet altijd bekend. Deze worden na ontvangst van de bestelling bijgevoegd. U kunt uw tickets voor Guus Meeuwis - Groots met een Zachte G hieronder bestellen.
Groepskorting Guus Meeuwis - Groots met een Zachte G
Indien u 20 tickets of meer wilt bestellen, profiteert u van € 100,- korting. Vul 'groepskorting' in bij de kortingscode bij stap 3 in de kassa en u ontvangt € 100,- korting op uw gehele bestelling.

U krijgt automatisch de best beschikbare tickets

Prijs: 
€ 75,00

Geef uw mening over dit evenement en maak kans op gratis tickets!

Zou graag en concert van Guus Meeuwis met een zachte G mee maken ondanks ik geheel rolstoel afhankelijk ben samen met mijn mantelzorgers mijn man en 2 zoons. Om dit samen te beleven lijkt mij onvergetelijke.

Omdat ik niet kan staan en alleen in mijn rolstoel ernaar kan wil ik dit samen met mijn mantelzorgers (mijn man en 2 zoons ) beleven. Lijkt mij onvergetelijke samen met mijn gezin kijk er erg naar uit. E57E57Hf

Ik zou naar Guus willen gaan om 1 keer volop te kunnen genieten en even los te komen uit het dagelijkse werkritme. Samen met mijn partner luisteren baar de leukste nederlandstalige hits van Guus.

Mijn beste vriendin en ik proberen al jaren naar Groots met een zachte G te gaan. Helaas is het ons nog niet gelukt omdat ik voorheen altijd in het buitenland werkte en studeerde. Momenteel wonen we nog ver van elkaar vandaan, en kunnen we elkaar niet vaak zien.. Dit jaar wil ik haar heeeel graag dit concert van onze favoriete Guus cadeau doen! Ps. Als we tickets zouden winnen kunnen we daar meer bier van drinken. Alvast bedankt :)

Het is een een hartewens van mij om een keer een concert van Guus samen met een vriendin mee te mogen maken Liefst op een zitplaats Dit jaar word ik 65iL968

Al vanaf jongs af aon groot fan van onze Guus.
Het is een kei goeie zanger, de sfeer is altijd goed en super gezellig. Want ze zeggen ook wel is 'gezelligheid kent geen tijd'!
Eenmaal een brabander altijd een brabander!
Mijn vriend is ook een grote fan, ook al komt hij wel uit Gelderland.
Al jaren is onze grote wens om ooit naar Groots met een zachte G te gaan. Maar ivm studie en drukte is dit er nooit van gekomen.
Brabantse nachten zijn lang:)
Het mooiste zou zijn dan in de golden ring!

Bvd
Lindy en Richard

Vorig jaar er hem geweest en wil dit jaar het grote feest weer beleven. Budget is er helaas niet voor, maar wens er heel graag heen te gaan. Kan door een bevalling niet te lang staan en wil mijn vriend die op 19 juni jarig is graag verrassen.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
Image CAPTCHA
Voor de bovenstaande code in
g