Overslaan en naar de inhoud gaan

Harry Styles kaarten 8 november 2017 AFAS Live Amsterdam

Harry-Styles-Tickets-Concert-nederland

Online Harry Styles tickets concert 8 november 2017 AFAS Live Amsterdam bestellen

Op 8 november 2017 geeft Harry Styles een fantastisch concert in de AFAS Live in Amsterdam! Wilt u als echte fan hierbij aanwezig zijn? Bestel dan snel uw Harry Styles tickets bij Tickets Nederland! U kunt de officiële Harry Styles kaarten veilig en gemakkelijk online bestellen bij Tickets Nederland via www.ticketsnederland.nl.

Betrouwbaar Harry Styles kaarten kopen

Met onze betrouwbare ticketservice bestelt u veilig en eenvoudig de beste tickets voor het concert van Harry Styles. Kies hieronder welke kaarten u graag wilt bestellen voor Harry Styles in concert in de AFAS Live in Amsterdam. Tickets Nederland wenst u alvast veel plezier bij Harry Styles!

*Oorspronkelijke verkoopprijs van €53,90

Informatie over kaartjes Harry Styles

Op alle bestellingen bij Tickets Nederland is onze speciale ticketgarantie van toepassing. Tickets Nederland is wederverkoper van tickets. Ons ticketaanbod voor Harry Styles betreft doorverkochte tickets. Alle genoemde prijzen zijn vanaf-prijzen, inclusief BTW en exclusief eventuele verzend- en administratiekosten. Tickets Nederland biedt altijd aangrenzende (zit)plaatsen aan. De rij- en stoelnummers zijn voorafgaand aan de bestelling niet bekend. Deze worden na ontvangst van de bestelling bijgevoegd. U kunt uw tickets voor Harry Styles hieronder bestellen.
Groepskorting Harry Styles
Indien u 20 tickets of meer wilt bestellen, profiteert u van € 100,- korting. Vul 'groepskorting' in bij de kortingscode bij stap 3 in de kassa en u ontvangt € 100,- korting op uw gehele bestelling.

U krijgt automatisch de best beschikbare tickets

Prijs: 
€ 75,00

Geef uw mening over dit evenement en maak kans op gratis tickets!

Super goedkope en fijne tickets! Ik mag ze alleen niet kopen! Ik hoop echt heeeeel erg dat ik kans maak want ik ben een heeeeeeele grote fan van Harry Styles!!! Veel suc6 met het verkoop van de kaartjes...
Xx Anouk Groenendijk

Ik vind dit een handige website + super leuke activiteiten!! Erg handig
En omdat Harry styles komt is het echt 102921X leuker!!

Aaaaggghh ik ben al zo lang fan van One Ditection. Voor mijn vorige (15e) verjaardag kreeg ik van mijn vriendinnen een hele doos beplakt met lyrics van songs van 1D. En in die dood zaten 15 posters, een shirt en mokken en nog andere fan producten, echt het beste cadeau ooit! En nu zou ik de (misschien oud) leden van One Direction ook elk apart zien zingen! Ik zat vanaf 7 uur 's ochtend klaar voor mijn computer op de site voor tickets. Het was eindelijk 10 uur nu moest ik alleen nog wachten tot in die ene minuut de tickets te voorschijn kwamen. Helaas ging mijn moeder zich ermee bemoeien en zei dat ik de pagina opnieuw moest laden. Ik zat in een trans ofzoiets en drukte zonder na te denken op de f5 knop. Ik zag dat ik weer achteraan de wachtrij werd gezet. Al mijn hoop voelde ik wegstromen en er waren geen kaarten meer voor mij en mijn vriendin. Nu zou ik toch nog erg graag willen gaan....

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
Image CAPTCHA
Voor de bovenstaande code in
g