Overslaan en naar de inhoud gaan

Tickets Helene Fischer 15 september 2018 Gelredome Arnhem

Online Helene Fischer tickets concert 15 september 2018 Gelredome Arnhem bestellen

Op 15 september 2018 geeft Helene Fischer een fantastisch concert in het Gelredome in Arnhem! Helene Fischer is in Duitsland een grootheid. Ze is overladen met prijzen en zingt in het Duits en in het Engels. Sinds 2011 presenteert ze elk jaar op eerste Kerstdag een programma bij de publieke omroep ZDF. Wilt u als echte fan hierbij aanwezig zijn? De nominale waarde van deze tickets is van 47,80 tot 107,80. Bestel dan snel uw Helene Fischer tickets bij Tickets Nederland! U kunt de officiële Helene Fischer kaarten veilig en gemakkelijk online bestellen bij Tickets Nederland via www.ticketsnederland.nl.

Betrouwbaar Helene Fischer kaarten kopen

Met onze betrouwbare ticketservice bestelt u veilig en eenvoudig de beste tickets voor het concert van Helene Fischer. Kies hieronder welke kaarten u graag wilt bestellen voor Helene Fischer in concert in het Gelredome in Arnhem. Tickets Nederland wenst u alvast veel plezier bij Helene Fischer!

*Zitplaatsen naast elkaar (maximum van 2 zitplaatsten naast elkaar)

Informatie over kaartjes Helene Fischer

Op alle bestellingen bij Tickets Nederland is onze speciale Ticketgarantie van toepassing. Tickets Nederland is wederverkoper van tickets. Ons ticketaanbod voor Helene Fischer betreft doorverkochte tickets. Alle genoemde prijzen zijn vanaf-prijzen, inclusief BTW en exclusief eventuele verzend- en administratiekosten. Tickets Nederland biedt altijd aangrenzende (zit)plaatsen aan. De rij- en stoelnummers zijn voorafgaand aan de bestelling niet altijd bekend. Deze worden na ontvangst van de bestelling bijgevoegd. U kunt uw tickets voor Helene Fischer hieronder bestellen.
Groepskorting Helene Fischer
Indien u 20 tickets of meer wilt bestellen, profiteert u van € 100,- korting. Vul 'groepskorting' in bij de kortingscode bij stap 3 in de kassa en u ontvangt € 100,- korting op uw gehele bestelling.

U krijgt automatisch de best beschikbare tickets

Prijs: 
€ 119,00

Geef uw mening over dit evenement en maak kans op gratis tickets!

Zó gaaf, een mooier kado is niet denkbaar. Voor twee AOW-ers een dankbaar geschenk als we mogen gaan. Wat een vrouw, wat een show! Adembenemend!

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
Image CAPTCHA
Voor de bovenstaande code in
g