Overslaan en naar de inhoud gaan

Holland Zingt Hazes kaarten 22 en 23 maart 2019 Ziggo Dome Amsterdam

Online Holland Zingt Hazes tickets concert 22 en 23 maart 2019 Ziggo Dome Amsterdam bestellen

Op 22 en 23 maart 2019 vindt Holland Zingt Hazes weer plaats in het Ziggo Dome in Amsterdam! Wilt u als echte fan hierbij aanwezig zijn? Bestel dan snel uw Holland zingt Hazes tickets bij Tickets Nederland! U kunt de officiële Holland zingt Hazes kaarten veilig en gemakkelijk online bestellen bij Tickets Nederland via www.ticketsnederland.nl.

Betrouwbaar Holland zingt Hazes kaarten kopen

Met onze betrouwbare ticketservice bestelt u veilig en eenvoudig de beste tickets voor het concert van Holland zingt Hazes. Kies hieronder welke kaarten u graag wilt bestellen voor Holland zingt Hazes in concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. Tickets Nederland wenst u alvast veel plezier bij Holland zingt Hazes!

Holland Zingt Hazes kaarten bestellen

De Holland Zingt Hazes concerten zijn een eerbetoon aan de meest geliefde volkszanger van Nederland, André Hazes. De Holland Zingt Hazes concerten zijn een waar meezingfestijn van alle bekende nummers van André Hazes. De Ziggo Dome wordt deze avonden omgetoverd in de grootste kroeg van Nederland. Samen met vele Nederlandse topartiesten kunt u alle nummers meezingen. De HZH concerten zijn echt een groot succes en verkopen snel uit. Zorg daarom dat u tijdig uw concert kaarten online besteld bij Tickets Nederland. 

Online tickets Holland Zingt Hazes

De eerste editie van Holland Zingt Hazes was in 2013. Sinds het grote succes van deze editie is het een jaarlijks terugkerend evenement in de Ziggo Dome in Amsterdam. Inmiddels heeft deze concertreeks naam gemaakt. De concertreeks is een eerbetoon aan de legendarische André Hazes. Bestel uw concert tickets online bij Tickets Nederland via www.ticketsnederland.nl. Krijg het gevoel alsof André er weer is tijdens de concerten van Holland Zingt Hazes. De bekendste hits van André Hazes, 'Bloed, Zweet en Tranen', 'Een Beetje Verliefd' en 'De Vlieger' zullen uiteraard weer de revu passeren net als alle andere André Hazes nummers. 

Holland Zingt Hazes concert kaarten

Een meezingconcert voor iedereen. Van de fans vanaf dag één tot de nieuwe generatie. Samen met het 15.000 anderen laten de bekendste Nederlandse artiesten tijdens Holland zingt Hazes het onnavolgbare ‘Hazes gevoel’ herleven. Het publiek kan meezingen met nummers van de in 2004 overleden zanger. Als echte André Hazes fan mag u deze concerten niet missen. Bestel uw online kaarten bij Tickets Nederland via www.ticketsnederland.nl. Na het afronden van uw bestelling profiteert u automatisch van onze 100% Ticketgarantie. Wij beloven u een fantatische en overgetelijke avond!

*Oorspronkelijke verkoopprijs van €31,40 tot € 151,40

Informatie over kaartjes Holland zingt Hazes

Op alle bestellingen bij Tickets Nederland is onze speciale Ticketgarantie van toepassing. Tickets Nederland is wederverkoper van tickets. Ons ticketaanbod voor Holland zingt Hazes betreft doorverkochte tickets. Alle genoemde prijzen zijn vanaf-prijzen, inclusief BTW en exclusief eventuele verzend- en administratiekosten. Tickets Nederland biedt altijd aangrenzende (zit)plaatsen aan. De rij- en stoelnummers zijn voorafgaand aan de bestelling niet altijd bekend. Deze worden na ontvangst van de bestelling bijgevoegd. U kunt uw tickets voor Holland zingt Hazes hieronder bestellen.
Groepskorting Holland zingt Hazes
Indien u 20 tickets of meer wilt bestellen, profiteert u van € 100,- korting. Vul 'groepskorting' in bij de kortingscode bij stap 3 in de kassa en u ontvangt € 100,- korting op uw gehele bestelling.

U krijgt automatisch de best beschikbare tickets

Prijs: 
€ 99,00

Geef uw mening over dit evenement en maak kans op gratis tickets!

Het is een geweldig spektakel en je voelt je meteen als een grote familie met alle fans samen.Geweldige ervaring!!!

Hazes voor altijd in ons hart, dat blijkt wel weer met de super zangers en zangeressen die hier aan meewerken !!! helemaal top

Andre Hazes blijft voor altijd in ons hart,en Dre Hazes en Roxanne Hazes zijn net zo geweldig als hun vader.het wordt weer een super concert met alemaal super geweldige zangers en zangeressen.!!!!!! TOP !!

Ik geboren Amsterdamse heeft veel mee gemaakt in mijn jeugd heb veel bij de liedjes van André zitten janken maar eigenlijk nooit een keer bij zijn optredens geweest tot mijn spijt , hij blijft voort leven in ons hart en zullen hem nooit vergeten en ik hoop dat ik naar heel Holland zingt kan gaan.

Ooh wat zou het heerlijk zijn om na een jaar met veel gezondheidsproblemen voor zowel mijn vriend als mezelf er eventjes tussenuit te kunnen.. We houden allebei erg van Hazes zijn muziek en zijn ook naar de musical geweest!

In mijn Droomland ga ik op 24 maart naar t Ziggodome. Waarom...? Omdat ik Een beetje verliefd ben op Hazes z'n liedjes. Ik heb het altijd al geweten. Samen Met jou alleen? Nee hoor ik ga met mijn man en 4 vrienden. Ik hoor je denken: Jij denkt maar dat je alles mag,nou al kost het me Bloed, zweet en tranen, Doe met me wat je wilt, maar alsjeblieft Geef mij een teken en Vertel me de waarheid......en wij zullen er zijn op 24 maart in t Ziggodome. Zo en dan nu....t Laatste rondje!!

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
Image CAPTCHA
Voor de bovenstaande code in
g