Overslaan en naar de inhoud gaan

Iron Maiden tickets 1 juli 2018 GelreDome Arnhem

Online Iron Maiden tickets concert 1 juli 2018 GelreDome Arnhem bestellen

Op 1 juli 2018 geeft Iron Maiden een fantastisch concert in de GelreDome in Arnhem! Dit concert maakt onderdeel uit van de Iron Maiden 'Legacy Of The Beast World Tour'. De special guest voor de Europese shows is de Amerikaanse metalcoreband Killswitch Engage. Wilt u als echte fan hierbij aanwezig zijn? De nominale waarde van deze tickets is 53,90 euro tot 86,90 euro. Bestel dan snel uw Iron Maiden tickets bij Tickets Nederland! U kunt de officiële Iron Maiden kaarten veilig en gemakkelijk online bestellen bij Tickets Nederland via www.ticketsnederland.nl.

Betrouwbaar Iron Maiden kaarten kopen

Met onze betrouwbare ticketservice bestelt u veilig en eenvoudig de beste tickets voor het concert van Iron Maiden. Kies hieronder welke kaarten u graag wilt bestellen voor Iron Maiden in concert in de GelreDome in Arnhem. Tickets Nederland wenst u alvast veel plezier bij Iron Maiden!

Informatie over kaartjes Iron Maiden

Op alle bestellingen bij Tickets Nederland is onze speciale Ticketgarantie van toepassing. Tickets Nederland is wederverkoper van tickets. Ons ticketaanbod voor Iron Maiden betreft doorverkochte tickets. Alle genoemde prijzen zijn vanaf-prijzen, inclusief BTW en exclusief eventuele verzend- en administratiekosten. Tickets Nederland biedt altijd aangrenzende (zit)plaatsen aan. De rij- en stoelnummers zijn voorafgaand aan de bestelling niet altijd bekend. Deze worden na ontvangst van de bestelling bijgevoegd. U kunt uw tickets voor Iron Maiden hieronder bestellen.
Groepskorting Iron Maiden
Indien u 20 tickets of meer wilt bestellen, profiteert u van € 100,- korting. Vul 'groepskorting' in bij de kortingscode bij stap 3 in de kassa en u ontvangt € 100,- korting op uw gehele bestelling.

U krijgt automatisch de best beschikbare tickets

De tickets die u zoekt zijn op dit moment niet beschikbaar. U kunt hier uw e-mail adres invullen voor het ontvangen van een ticket alert.

Prijs: 
€ 45,00
Uitverkocht - Selecteer een andere categorie

Geef uw mening over dit evenement en maak kans op gratis tickets!

Ik als oldschool maidenfan kan niet eens met mn vrienden naar Gelredoom waar is de tijd gebleven van de tientjes.Had ze graag nog is willen zien maar dit word me te gek.Ik wens iedereen n fantastisch concert in t Megagave Gelredome.Met , jawel. Iron Maiden !!

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
Image CAPTCHA
Voor de bovenstaande code in
g