Overslaan en naar de inhoud gaan

Jannes - 15 jaar kaarten 7 oktober 2017 Gelredome Arnhem

Jannes-Tickets-Concert-Nederland

Online Jannes - 15 jaar tickets concert 7 oktober 2017 Gelredome Arnhem bestellen

Op 7 oktober 2017 geeft Jannes - 15 jaar een fantastisch concert in de Gelredome in Arnhem! Wilt u als echte fan hierbij aanwezig zijn? Bestel dan snel uw Jannes - 15 jaar tickets bij Tickets Nederland! U kunt de officiële Jannes - 15 jaar kaarten veilig en gemakkelijk online bestellen bij Tickets Nederland via www.ticketsnederland.nl.

Betrouwbaar Jannes - 15 jaar kaarten kopen

Met onze betrouwbare ticketservice bestelt u veilig en eenvoudig de beste tickets voor het concert van Jannes - 15 jaar. Kies hieronder welke kaarten u graag wilt bestellen voor Jannes - 15 jaar in concert in de Gelredome in Arnhem. Tickets Nederland wenst u alvast veel plezier bij Jannes - 15 jaar!

*Oorspronkelijke verkoopprijs van €17,50 tot €32,50

Informatie over kaartjes Jannes

Op alle bestellingen bij Tickets Nederland is onze speciale ticketgarantie van toepassing. Tickets Nederland is wederverkoper van tickets. Ons ticketaanbod voor Jannes betreft doorverkochte tickets. Alle genoemde prijzen zijn vanaf-prijzen, inclusief BTW en exclusief eventuele verzend- en administratiekosten. Tickets Nederland biedt altijd aangrenzende (zit)plaatsen aan. De rij- en stoelnummers zijn voorafgaand aan de bestelling niet bekend. Deze worden na ontvangst van de bestelling bijgevoegd. U kunt uw tickets voor Jannes hieronder bestellen.
Groepskorting Jannes
Indien u 20 tickets of meer wilt bestellen, profiteert u van € 100,- korting. Vul 'groepskorting' in bij de kortingscode bij stap 3 in de kassa en u ontvangt € 100,- korting op uw gehele bestelling.

De tickets die u zoekt zijn op dit moment niet beschikbaar. U kunt hier uw e-mail adres invullen voor het ontvangen van een ticket alert.

Geef uw mening over dit evenement en maak kans op gratis tickets!

fijn dat Jannes weer een concert geeft,
het concert in Ahoy 5 jaar geleden was ook super gaaf,
nu komen we uit Oudenhoorn naar Arnhem.

Al 15 jaar met de muziek van Jannes opgegroeid, als klein kind vond ik het al super leuk en met mama zongen we altijd heel hard mee op zondag en zaterdag.

mijn man is een groot fan van jannes heeft heel veel cd,s en ons lied is zwevend naar het geluk hopelijk komt dat ook zwevend ik zou het geweldig vindn als hij samen met zijn broer naar jannes toe kan gaan
vrg jolanda

hallo ik ben ook fan van hem en heb ook nummers van hem gezongen met mijn schoonzoon die deed elke week wel optredens ik was er ook bij was geluidsman

ik ben zelf fan van Jannes zal graag gaan maar zit er niet goed voor Jannes zal graag op dezen meier trog nog gaan naar Jannes groetjes martijn de man

Wij zijn ook fan van Jannes hij is echt een zanger met liedjes die je raken zoals in het leven ook gebeurt
Jannes is ook als mens gewoon gebleven ook al is hij bekent.
Mijn man en ik zouden hier graag naar toe gaan maar waren te laat met kaartjes reserveren

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
Image CAPTCHA
Voor de bovenstaande code in
g