Overslaan en naar de inhoud gaan

Jay-Z en Beyoncé tickets 19 en 20 juni 2018 Amsterdam ArenA

Online Jay-Z en Beyoncé tickets concert 19 en 20 juni 2018 Amsterdam ArenA bestellen

Op 19 en 20 juni 2018 geven Jay-Z en Beyoncé een fantastisch concert in de Amsterdam ArenaA! Dit concert is onderdeel van de Jay-Z en Beyonce OTR II stadium tour. Wilt u als echte fan hierbij aanwezig zijn? De nominale waarde van deze tickets is van 27,50 euro tot 175 euro. Bestel dan snel uw Jay-Z en Beyoncé tickets bij Tickets Nederland! U kunt de officiële Jay-Z en Beyoncé kaarten veilig en gemakkelijk online bestellen bij Tickets Nederland via www.ticketsnederland.nl.

Betrouwbaar Jay-Z en Beyoncé kaarten kopen

Met onze betrouwbare ticketservice bestelt u veilig en eenvoudig de beste tickets voor het concert van Jay-Z en Beyoncé. Kies hieronder welke kaarten u graag wilt bestellen voor Jay-Z en Beyoncé in concert in de Arena in Amsterdam. Tickets Nederland wenst u alvast veel plezier bij Jay-Z en Beyoncé!

Informatie over kaartjes Jay-Z en Beyonce

Op alle bestellingen bij Tickets Nederland is onze speciale Ticketgarantie van toepassing. Tickets Nederland is wederverkoper van tickets. Ons ticketaanbod voor Jay-Z en Beyonce betreft doorverkochte tickets. Alle genoemde prijzen zijn vanaf-prijzen, inclusief BTW en exclusief eventuele verzend- en administratiekosten. Tickets Nederland biedt altijd aangrenzende (zit)plaatsen aan. De rij- en stoelnummers zijn voorafgaand aan de bestelling niet altijd bekend. Deze worden na ontvangst van de bestelling bijgevoegd. U kunt uw tickets voor Jay-Z en Beyonce hieronder bestellen.
Groepskorting Jay-Z en Beyonce
Indien u 20 tickets of meer wilt bestellen, profiteert u van € 100,- korting. Vul 'groepskorting' in bij de kortingscode bij stap 3 in de kassa en u ontvangt € 100,- korting op uw gehele bestelling.

U krijgt automatisch de best beschikbare tickets

Prijs: 
€ 129,00

Geef uw mening over dit evenement en maak kans op gratis tickets!

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
Image CAPTCHA
Voor de bovenstaande code in
g