Overslaan en naar de inhoud gaan

Kensington kaarten 22 t/m 26 november 2017 Ziggo Dome Amsterdam

Online Kensington tickets concert 22 t/m 26 november 2017 Ziggo Dome Amsterdam bestellen

Van 22 t/m 26 november 2017 geeft Kensington fantastisch concerten in de Ziggo Dome in Amsterdam! Wilt u als echte fan hierbij aanwezig zijn? Bestel dan snel uw Kensington tickets bij Tickets Nederland! U kunt de officiële Kensington kaarten veilig en gemakkelijk online bestellen bij Tickets Nederland via www.ticketsnederland.nl.

Betrouwbaar Kensington kaarten kopen

Met onze betrouwbare ticketservice bestelt u veilig en eenvoudig de beste tickets voor het concert van Kensington. Kies hieronder welke kaarten u graag wilt bestellen voor Kensington in concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. Tickets Nederland wenst u alvast veel plezier bij Kensington!

*Oorspronkelijke verkoopprijs van €38,50 tot €44,-

Informatie over kaartjes Kensington

Op alle bestellingen bij Tickets Nederland is onze speciale ticketgarantie van toepassing. Tickets Nederland is wederverkoper van tickets. Ons ticketaanbod voor Kensington betreft doorverkochte tickets. Alle genoemde prijzen zijn vanaf-prijzen, inclusief BTW en exclusief eventuele verzend- en administratiekosten. Tickets Nederland biedt altijd aangrenzende (zit)plaatsen aan. De rij- en stoelnummers zijn voorafgaand aan de bestelling niet bekend. Deze worden na ontvangst van de bestelling bijgevoegd. U kunt uw tickets voor Kensington hieronder bestellen.
Groepskorting Kensington
Indien u 20 tickets of meer wilt bestellen, profiteert u van € 100,- korting. Vul 'groepskorting' in bij de kortingscode bij stap 3 in de kassa en u ontvangt € 100,- korting op uw gehele bestelling.

U krijgt automatisch de best beschikbare tickets

Prijs: 
€ 59,00

Geef uw mening over dit evenement en maak kans op gratis tickets!

Kensington is echt een goede band met gave nummers, mijn vader is de grootste fan die er bestaat. Ik zou dit graag willen geven voor zijn verjaardag.

Ik vind de muziek die ze maken mooi! Heeft goed geluid en ze zijn echt kei goed ! Ik kam altijd lekker tot rust komen met hun muziek! En het is natuurlijk nederlandse trots

Mijn vriend is helemaal weg van deze band. De CD staat altijd aan in de auto, ik ken de nummers nu dus ook uit mijn hoofd. Ik wil hem graag eens een super cadeau doen maar als full time hbo student is het lastig om aan het aand van de maand nog geld over te hebben.
Zou dus geweldig zijn als ik hem er blij mee kan maken

Graag zou ik dit voor mijn vriend willen winnen!! Wij zijn nog nooit samen naar een concert geweest en Kensington is zijn idool!! Hoe gaaf zou het zijn als ik hem hier mee kan verrassen.

Heb zojuist hier kaarten gekocht, is zeer misleidend en triest dat je na 5min er achter dat je niet meer kunt annuleren en er dus achterkomt dat je 2x zoveel per kaart betaald dan dat de oorspronkelijke kaart verkoop van 39€ naar 75€ per kaartje. Laatste keer dat ik hier bestel!

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
Image CAPTCHA
Voor de bovenstaande code in
g