Overslaan en naar de inhoud gaan

Tickets Kensington 14 juli 2018 Amsterdam Arena

Online Kensington tickets concert 14 juli 2018 Johan Cruijff Arena bestellen

Op 14 juli 2018 geeft Kensington een fantastisch concert in de Johan Cruijff Arena (voorheen Amsterdam Arena) in Amsterdam! Wilt u als echte fan hierbij aanwezig zijn? Bestel dan snel uw Kensington tickets bij Tickets Nederland! U kunt de officiële Kensington kaarten veilig en gemakkelijk online bestellen bij Tickets Nederland via www.ticketsnederland.nl.

Betrouwbaar Kensington kaarten kopen

Met onze betrouwbare ticketservice bestelt u veilig en eenvoudig de beste tickets voor het concert van Kensington. Kies hieronder welke kaarten u graag wilt bestellen voor Kensington in concert in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. Tickets Nederland wenst u alvast veel plezier bij Kensington!

*Oorspronkelijke verkoopprijs van €38,50 tot €80,-

Informatie over kaartjes Kensington

Op alle bestellingen bij Tickets Nederland is onze speciale ticketgarantie van toepassing. Tickets Nederland is wederverkoper van tickets. Ons ticketaanbod voor Kensington betreft doorverkochte tickets. Alle genoemde prijzen zijn vanaf-prijzen, inclusief BTW en exclusief eventuele verzend- en administratiekosten. Tickets Nederland biedt altijd aangrenzende (zit)plaatsen aan. De rij- en stoelnummers zijn voorafgaand aan de bestelling niet bekend. Deze worden na ontvangst van de bestelling bijgevoegd. U kunt uw tickets voor Kensington hieronder bestellen.
Groepskorting Kensington
Indien u 20 tickets of meer wilt bestellen, profiteert u van € 100,- korting. Vul 'groepskorting' in bij de kortingscode bij stap 3 in de kassa en u ontvangt € 100,- korting op uw gehele bestelling.

U krijgt automatisch de best beschikbare tickets

Prijs: 
€ 99,00

Geef uw mening over dit evenement en maak kans op gratis tickets!

Helaas jullie gemist in Delfzijl kan niet zolang staan. En in Groningen te bang dat er geen zitplaatsen waren. Tja erg jammer dus want ik wou jullie graag een keer zien samen met mijn vriend Harrie die groot fan is van jullie.
Lijkt me echt super leuk.

Ik was persoonlijk geen fan van Kensington, maar ik vond hun concert op Koningsdag wel heel erg goed, dus ik ben nu wel een beetje fan geworden. Mijn beste vriendin is een ENORME fan en daarom wil ik ook heel graag nog een keertje met haar gaan.

Heel graag voor mijn man en mij. We zijn dan 8 jaar getrouwd en het is al meer dan 6 jaar geleden dat wij sinds de komst van onze kinderen naar een concert zijn geweest of in ieder geval weg zijn geweest. Ook zijn we nog eens enorme fans, maar helaas alleen van tv en radio. Dus zou een geweldige kans zijn!!

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
Image CAPTCHA
Voor de bovenstaande code in
g