Overslaan en naar de inhoud gaan

Marco Borsato tickets 23 en 24 juni 2017 Ziggo Dome Amsterdam

Marco-Borsato-Tickets-Concert-Nederland

Online 5 jaar Ziggo Dome met Marco Borsato concert 23 en 24 juni 2017 Ziggo Dome Amsterdam bestellen

De Ziggo Dome bestaat 5 jaar en viert feest! Op 23 en 24 juni 2017 geeft Marco Borsato een fantastisch concert in de Ziggo Dome in Amsterdam! Het jubileum van de Ziggo Dome vieren we uitbundig met 2 fantastische concerten van Marco Borsato en Friends. Wilt u als echte fan hierbij aanwezig zijn? Bestel dan snel uw Marco Borsato tickets bij Tickets Nederland! U kunt de officiële Marco Borsato kaarten veilig en gemakkelijk online bestellen bij Tickets Nederland via www.ticketsnederland.nl.

Betrouwbaar Marco Borsato kaarten kopen

Met onze betrouwbare ticketservice bestelt u veilig en eenvoudig de beste tickets voor het concert van Marco Borsato. Kies hieronder welke kaarten u graag wilt bestellen voor Marco Borsato in concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. Tickets Nederland wenst u alvast veel plezier bij Marco Borsato!

*Oorspronkelijke verkoopprijs van €55,- tot €65,-

Marco Borsato concert kaarten bestellen

De bekendste en volgens velen de beste zanger van Nederland geeft ook dit en volgend jaar weer diverse fantastische concerten in Nederland. Marco Borsato concerten staan bol van alle fantatische Marco Borsato hits. Hij legt hierbij zijn ziel bloot, maar ook kunt u volop dansen op de nummers van Marco Borsato. Marco Borsato kaarten online bestellen doet u simpelweg het slimste bij Tickets Nederland. Wij verzorgen al jaren Marco Borsato tickets en daarom bent u ook gegarandeerd van de beste concert kaarten. Concert kaarten voor Marco Borsato kunt u altijd kopen via de beste ticketservice. Tickets Nederland staat garant voor wat zij verkoopt en ook u maakt automatisch gebruik van onze 100% Ticketgarantie.

Marco Borsato concert tickets online

Tegenwoordig is Marco Borsato ook bij het jongere publiek bekend door zijn optrendens als jurylid van The Voice of Holland. De concerten van Marco Borsato zijn dan ook voor mensen van alle leeftijden. De Marco Borsato concerten zijn altijd snel uitverkocht. Zorg daarom dat u tijdig online kaarten bestelt voor Marco Borsato. U kunt uw Marco Borsato tickets online bestellen via Tickets Nederland. Tickets Nederland heeft de klanttevredenheid hoog in het vaandel staan en zal daarom altijd uw bestelling met de grootste zorg behandelen. Tickets Nederland is de nummer 1 online ticketservice van Nederland. Koop uw tickets online bij Tickets Nederland en u bent verzekerd van de allerbeste plaatsen voor de Marco Borsato concerten.

Marco Borsato War Child

Marco Borsato is naast zanger ook ambassadeur van War Child Nederland. Hij steunt War Child door diverse activiteiten en fondswerving. Daarnaast bezoekt Marco Borsato ook de projecten van War Child over de hele wereld. Dit geeft aan wat voor meelevend persoon Marco Borsato is en dat komt ook terug in zijn muziek. Diverse gevoelige nummers worden afgewisseld met ultieme meezing- en dansnummers. Bestel uw online tickets voor Marco Borsato daarom eenvoudig, snel en veilig online bij de betrouwbaarste ticketservice. U kunt Marco Borsato kaarten online bestellen via Tickets Nederland. Tickets Nederland heeft al bijna 10 jaar ervaring in de verkoop van onder andere Marco Borsato tickets. 

Informatie over kaartjes Marco Borsato

Op alle bestellingen bij Tickets Nederland is onze speciale ticketgarantie van toepassing. Tickets Nederland is wederverkoper van tickets. Ons ticketaanbod voor Marco Borsato betreft doorverkochte tickets. Alle genoemde prijzen zijn vanaf-prijzen, inclusief BTW en exclusief eventuele verzend- en administratiekosten. Tickets Nederland biedt altijd aangrenzende (zit)plaatsen aan. De rij- en stoelnummers zijn voorafgaand aan de bestelling niet bekend. Deze worden na ontvangst van de bestelling bijgevoegd. U kunt uw tickets voor Marco Borsato hieronder bestellen.
Groepskorting Marco Borsato
Indien u 20 tickets of meer wilt bestellen, profiteert u van € 100,- korting. Vul 'groepskorting' in bij de kortingscode bij stap 3 in de kassa en u ontvangt € 100,- korting op uw gehele bestelling.

U krijgt automatisch de best beschikbare tickets

De tickets die u zoekt zijn op dit moment niet beschikbaar. U kunt hier uw e-mail adres invullen voor het ontvangen van een ticket alert.

Prijs: 
€ 45,00
Uitverkocht - Selecteer een andere categorie

Geef uw mening over dit evenement en maak kans op gratis tickets!

Ik zou er graag met mijn vrouw Broer en schoonzus naar toe willen omdat hun in februari 2016 hun zoon zijn verloren en wij veel kracht halen uit de muziek van deze artiesten. Ik hoop het echt lijkt me geweldig gr Richard

Ik zou graag samen met mijn dochter naar het concert op het strand van Marco Borsato willen aangezien ze nog niet eerder bij een concert is geweest, en dan is het strand wel heel bijzonder, en omdat ze een nieuwe toekomst tegemoet gaat op de middelbare school en afscheid neemt van de basisschool.

Mijn beste vriendin zou dit geweldig vinden ze heeft geen geld voor tickets ze zou echt stralen als deze zou kunnen winnen

Het gaat de laaste tijd erg slecht met haar ze heeft verschillende zelfmoord pogingen gedaan ik denk echt dat dit haar goed zou doen

Met vriendelijke groet

Raymond

ik ben moeder van 2 gewedige mannen van 6 en 9 jaar! Vorig jaar is bij mij borstkanker geconstateerd en na bijna 1,5 jaar hun moeder kwijt te zijn geweest aan ziekenhuizen verdienen ze het om naar hun idool Marco te gaan!

Ondanks dat ik alle cd's heb en eeuwig fan ben heb ik Marco nog nooit ergens Live kunnen bewonderen.
Hij is fantastisch live (en gelukkig ook op cd uiteraard).
Lijkt me gaaf om mee te maken een concert van Marco Borsato!

Twee jaar geleden kregen we een uitnodiging van de Goed Geluk show vanwege omstandigheden ...
Helaas waren we toen niet in de gelegenheid om te gaan. Wij mochten als we wel gekomen waren als verrassing met ons gezin naar het concert van Marco Borsato ... vooral mijn jongste dochter is enorme fan. Ik zou hier zo graag samen naar toe willen om het af te kunnen sluiten samen..

Ik zal graag met een paar vriendinnen heen willen ..omdat we door een hele zware periode zn heen gegaan wegens ziekte ...maar nu zn bezig om er uit te komen ...en marco zingt ons door heen

Mijn hele leven heb ik al onwijs veel steun aan de muziek van Marco. Ook zijn karakter en gedrevenheid vind ik geweldig. Ik heb in mijn leven best wel wat meegemaakt. Waaronder inmiddels het zijn van alleenstaande moeder. De liedjes van Marco geven me regelmatig kracht om door moeilijke tijden te komen. Helaas is het voor mij financieel niet haalbaar om naar Marco's concert te gaan.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
Image CAPTCHA
Voor de bovenstaande code in
g