Overslaan en naar de inhoud gaan

Monster Jam tickets 29 juni 2019* De Kuip Rotterdam

Online Monster Jam tickets 29 juni 2019* Stadion Feijenoord Rotterdam bestellen

Op 29 juni 2019* vindt Monster Jam weer plaats in De Kuip in Rotterdam! Wilt u als echte fan hierbij aanwezig zijn? De nominale waarde van deze tickets is van 15 euro tot 45 euro. Bestel dan snel uw Monster Jam tickets bij Tickets Nederland! U kunt de officiële Monster Jam kaarten veilig en gemakkelijk online bestellen bij Tickets Nederland via www.ticketsnederland.nl.

Betrouwbaar Monster Jam kaarten kopen

Met onze betrouwbare ticketservice bestelt u veilig en eenvoudig de beste tickets voor het show van Monster Jam. Kies hieronder welke kaarten u graag wilt bestellen voor Monster Jam in show in de Stadion Feijenoord in Rotterdam. Tickets Nederland wenst u alvast veel plezier bij Monster Jam!

*Datum onder voorbehoud

Informatie over kaartjes Monster Jam

Op alle bestellingen bij Tickets Nederland is onze speciale Ticketgarantie van toepassing. Tickets Nederland is wederverkoper van tickets. Ons ticketaanbod voor Monster Jam betreft doorverkochte tickets. Alle genoemde prijzen zijn vanaf-prijzen, inclusief BTW en exclusief eventuele verzend- en administratiekosten. Tickets Nederland biedt altijd aangrenzende (zit)plaatsen aan. De rij- en stoelnummers zijn voorafgaand aan de bestelling niet altijd bekend. Deze worden na ontvangst van de bestelling bijgevoegd. U kunt uw tickets voor Monster Jam hieronder bestellen.
Groepskorting Monster Jam
Indien u 20 tickets of meer wilt bestellen, profiteert u van € 100,- korting. Vul 'groepskorting' in bij de kortingscode bij stap 3 in de kassa en u ontvangt € 100,- korting op uw gehele bestelling.

U krijgt automatisch de best beschikbare tickets

Prijs: 
€ 45,00

Geef uw mening over dit evenement en maak kans op gratis tickets!

Monster jam is een van de beste evenementen die in belgie worden gehouden, maar niet alleen een van de beste maar ook het meest spectaculaire evenement van belgie ik ga heel graag naar monster jam omdat het zo fantastich is met de zware motoren en de vele pk's monster jam i love it

Onze zoon van 17 is helemaal gek van MONSTER JAM.We gingen al een paar keer kijken in antwerpen maar in brussel zijn we nog nooit geweest.Onze zoon is mentaal gehandicapt en is echt fan zoals een kind fan kan zijn .Hij leeft er helemaal in op .Alles draait rond zijn monsterjam.Zit uren naar youtube filmpjes te kijken , speelt enkel monsterjam spelletjes op de playstation of WII .Het zou dus de max zijn als we ticketten konden winnen.

Ons zoontje Yelle is 4 jaar en is helemaal geobsedeerd door MONSTER JAM. Van zodra hij wakker wordt, tot hij gaat slapen is hij erover aan het praten en bootst hij dit met zijn autootjes na. Zo zouden we hem graag de namiddag van zijn leven geven en hem dit evenement eens in het echt laten zien. Dit zal hij super vinden!

zijn vorig jaar naar antwerpen geweest met 2
daar viel het tegen ik had echt gedacht dat het zo ongeveer ging zijn als in het buitenland met zandheuvels en zo maar reden enkel maar over wat auto's

Dit zou wel de max zijn voor mijn neefje die echt mega-zot is van Monsterjam, ik zelf ben ook grote fan. Dus zouden we er zeer graag bij zijn jammer dat het een beetje duur is. Maar het is een cadeau van mij voor mijn neefje. MONSTERJAM HERE WE COM!!!!

De meest spectaculaire show allertijden. Mijn vriendin heeft vorig jaar zonder dat ik er iets van wist, mij meegenomen naar het sportpaleis voor monsterjam !!! De dag van mijn leven!!!!

Onze zoon 7 jaar zag zopas de trailer op de tv van monster jam en zei dat hij daar graag naar toe wou. Het is voor mezelf ook een kinderdroom die nog niet is uitgekomen. Ik zelf kijk daar ook heel graag naar op tv en zou natuurlijk er ook eens graag naar toe willen gaan. Misschien mits een klein duwtje in de rug door jullie?

Het perfecte verjaardagscadeautje voor mijn vriend een geweldige show van Monster Jam !

min kleinzoon van 4j is enorme fan van monsterjam zet het op en hij s niet weg te krijgen van tv, hij probeert het zelf na te doen met zijn fietsje.....:-).... zalig om te zien. het zou denk ik de max zijn moest hij ze live zien...

Een ideaal verjaardagscadeautje voor mijn vriend... Verjaardagscadeau, dan precies 4 jaar samen, en onlangs voor de eerste keer ouders geworden... En ik weet hoe graag hij wil gaan...

Mama mama, die grote auto's komen terug! Cool!
Gaan we dit jaar wel kijken?
De reactie van mijn 6jarig zoontje na het zien van de reclame op TV.
Zou dus aangename verrassing zijn!

onze morris is 6jaar en helemaal verzot op de monstertrucks hij houd van spiderman en vind hem heel cool groot en hij kan te vet rijden. elke dag kijkt hij monsterjam op extreem channel

Dit is gewoonweg een fantastisch evenement , er is niks beter mijn zoontje van 5 is er helemaal door in de wolken en zou dolgraag op 28 juni naar monster jam gaan kijken alleen jammer dat het een beetje duur is om met zijn vieren te gaan

Het is een super spectaculaire show, waar iedereen die iets met grote wagens, actie en spanning heeft, op het puntje van hun stoel zullen zitten bij de show, enorm gaan genieten van alle stunts, sensatie en koelbloedigheid van de teams/rijders.
wij als gezin willen ook zeer graag de show bijwonen, en genieten van de unieke eenheid van monstertrucks, sensationele stunts en een totaal leuke show die uitgevoerd wordt..

Al 2 keer naar monster jam in Antwerpen geweest en vond dit met de kids de max. Nu eindelijk buiten in een veel grotere arena met meer spectaculaire jumps en plaats om te bashen. we love monster jam

Mijn vriend is een mega fan van monster jam en droomt zijn hele leven al van een moment om dit live te kunnen meemaken.
Doordat hij voor zichzelf moet zorgen en geen ouders meer heeft die om hem geven zou ik hem graag willen verrassen en meenemen naar monster jam!! Zou echt te gek zijn als we tickets zouden kunnen winnen!!

Mijn partner en ik zijn sinds 2 weken uit elkaar, het weekend van 28 juni is ons zoontje bij mij, het zou fantastisch zijn als mijn zoon op deze manier zijn vakantie zou kunnen starten en even vergeten dat zijn ouders uit elkaar zijn.Hij vindt monstertrucks de max, heeft zelf een hele collectie en wil er steeds meer. Een fantastische dag wordt het zeker, van het moment dat hij de motoren hoort ronken is zijn dag compleet.

Is gewoon geweldig !! Mijn zoon droomt hier al jaren van en zal er nu eens een komaf van maken! Gewoon het glunderende gezicht te zien is al super.
Veel succes en doe zo voort ...

Bonjour, moi j'ai été a Anvers avec mon papa!! Maman m'a laissé sa place! J'ai adoré je suis un fou de monster énergie et grave digger! J'aimerai trop y retourné.

Je n ai pas les moyen d offrir le spectacle a mon fils qui rêverait d aller le voir... En plus il aura 10ans le 10/06 donc cela ferait in beau cadeau d anniversaire pour lui... Merci à vous...
Virginie er noah

Mijn zoontjeis 6 jaar en doet zijn communie overmorgen.
Het zou een mooie afsluiter van zijn feest, zeker omdat hij sinds vorig jaar al aan het zagen is. Door omstandigheden zijn we toen niet kunnen gaan kijken in het sportpaleis.
Groetjes
een trotse vader

Mijn vriend is jarig op 28 juni en ik zou hem heel graag verrassen met naar het optreden van Monster Jam te gaan omdat ik weet dat zoiets hem heel hard kan boeien.
Er is echter één probleem, mijn vriend is zwaar visueel gehandicapt, vandaar dat het totaal zinloos zou zijn als er geen plaatsen meer vooraan zouden te verkrijgen zijn.
Ik weet dat dit meestal de duurste plaatsen zijn, maar dat hebben wij er wel voor over.
Als deze plaatsen reeds bezet zouden zijn, dan is het totaal zinloos om naar het optreden te komen zien, want het moet toch de moeite zijn dat hij de show kan zien

Kunnen jullie mij antwoorden welke plaatsen vooraan nog beschikbaar zouden zijn en kan ik dan ook vertrouwen dat deze aanvraag in alle vertrouwen correct kan verlopen?

Mijn zoontje Cedriaque van 7 vindt monstertrucks onwijs gaaf en monsterjam dus ook. Hij maakt ons helemaal gek om ernaar gaan te kijken. Het is gewoon het geweldigste wat er is zegt hij.

Dit zou een geweldige verassing zijn voor mijn zoontje Kyan van 7 jaar. Vorige keer dat het was konden wij helaas niet gaan in Antwerpen. Dit zou de max zijn :-) !
Hij vindt dit mega cool en het zou echt een hele belevenis zijn voor ons . Hopelijk hebben we eens geluk.

Mijn kinderen vinden Monster Trucks fantastisch alleen met 3 kinderen wordt het wel heel duur om te gaan. Jammer dat je geen korting kunt krijgen in vakken welke speciaal hiervoor zijn ( deze heb je bij Feyenoord ook.

Wij gaan ieder jaar naar monster jam! Mijn vriend is zo'n fan, dat hij nu zelf een monster truck aan het bouwen is om mee te kunnen gaan rijden! Dus voor hem zou het natuurlijk super gaaf zijn als we deze kaarten zouden kunnen winnen en er ook dit jaar weer bij zijn!

Mijn zoon en ik zijn 2 jaar achter elkaar naar Arnhem geweest en vonden het geweldig, maar door dat ik mijn baan verloor kon ik mijn zoon niet meer laten genieten van Monster Jam. Dit vond hij en ik heel pijnlijk omdat het een geweldig spektakel is.

Wauw het lijkt mij super om mee te maken. Ik vind de tickets alleen super duur om met 4 man te gaan. Ik wil ook graag een beetje goed zitten. Dus als we de kaarten kunnen winnen dan HEEL GRAAG.

Pagina's

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
Image CAPTCHA
Voor de bovenstaande code in
g