Overslaan en naar de inhoud gaan

Symphonica in Rosso - Simply Red kaarten 25, 26 en 28 oktober 2017 Ziggo Dome Amsterdam

Online Symphonica in Rosso - Simply Red tickets concert 25, 26 en 28 oktober 2017 Ziggo Dome Amsterdam bestellen

Op 25, 26 en 28 oktober 2017 geeft Symphonica in Rosso - Simply Red een fantastisch concert in de Ziggo Dome in Amsterdam! Wilt u als echte fan hierbij aanwezig zijn? Bestel dan snel uw Symphonica in Rosso - Simply Red tickets bij Tickets Nederland! U kunt de officiële Symphonica in Rosso - Simply Red kaarten veilig en gemakkelijk online bestellen bij Tickets Nederland via www.ticketsnederland.nl.

Wilt u het muziekconcert meemaken dat bekend staat als het kwalitatief hoogwaardigste en prestigieuze concert? Koop dan nu uw Symphonica in Rosso tickets bij Tickets Nederland. Het ervaren van dit concert staat garant voor een geweldige ervaring waar nog jaren over gesproken wordt. Met uw Symphonica in Rosso tickets kunt u genieten van geweldige artiesten, prachtige licht- en geluidstechnieken en een onbeschrijfelijke sfeer. Wilt u Symphonica in Rosso tickets aanschaffen om dit zelf te ervaren in de Ziggo Dome? Dan bent u bij Tickets Nederland aan het goede adres voor officiële kaarten. Wilt u meer weten over onze website of de manier waarop u Symphonica in Rosso tickets kunt aanschaffen? Lees dan verder op de website of neem contact op met onze medewerkers.

Officiële Symphonica in Rosso tickets

Helaas is dankzij de grote groei van het concert ook het aantal valse en onofficiële Symphonica in Rosso tickets gegroeid. Het is natuurlijk van groot belang om officiële tickets te bestellen, zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan bij de ingang. Zo kan het zijn dat u met onofficiële tickets niet binnenkomt of dat iemand anders de overgenomen Symphonica in Rosso tickets voor u heeft gebruikt. Zo kan het zijn dat de Symphonica in Rosso tickets ergens anders veel goedkoper lijken, maar de kaarten uiteindelijk niet bruikbaar zijn. Wilt u dit voorkomen? Dan kunt u het beste de Symphonica in Rosso tickets kopen bij een officiële website, zoals Tickets Nederland. Zo bent u met uw Symphonica in Rosso tickets altijd verzekerd van een spectaculair optreden. Bij Tickets Nederland zijn niet alleen de Symphonica in Rosso tickets officieel, maar zijn alle kaarten die wij verkopen dit. Niet alleen verkopen wij op een veilige manier kaarten voor Nederlandse festivals, evenementen en concerten, maar ook voor Duitse, Franse en internationale kaarten bent u bij ons aan het juiste adres.

Kaarten aanschaffen

Wilt u de Symphonica in Rosso tickets aanschaffen of wilt u andere kaarten uit ons assortiment kopen? Dan kan dit eenvoudig via onze webshop. U betaalt de kaarten op een manier die uw voorkeur geniet, omdat u kunt kiezen tussen iDeal, Paypal, creditcard of betaling per bankoverschrijving. Zo kunt u de Symphonica in Rosso tickets of uw andere gekozen kaarten betalen op een veilige en voor u prettige manier. Wilt u nog vragen stellen aan onze medewerkers? Dan kan dit natuurlijk via ons mailadres klantenservice@ticketsnederland.nl of het contactformulier.

Betrouwbaar Symphonica in Rosso - Simply Red kaarten kopen

Met onze betrouwbare ticketservice bestelt u veilig en eenvoudig de beste tickets voor het concert van Symphonica in Rosso - Simply Red. Kies hieronder welke kaarten u graag wilt bestellen voor Symphonica in Rosso - Simply Red in concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. Tickets Nederland wenst u alvast veel plezier bij Symphonica in Rosso - Simply Red!

*Oorspronkelijke verkoopprijs van €53,90 tot €75,90

Informatie over kaartjes Symphonica in Rosso - Simply red

Op alle bestellingen bij Tickets Nederland is onze speciale ticketgarantie van toepassing. Tickets Nederland is wederverkoper van tickets. Ons ticketaanbod voor Symphonica in Rosso - Simply red betreft doorverkochte tickets. Alle genoemde prijzen zijn vanaf-prijzen, inclusief BTW en exclusief eventuele verzend- en administratiekosten. Tickets Nederland biedt altijd aangrenzende (zit)plaatsen aan. De rij- en stoelnummers zijn voorafgaand aan de bestelling niet bekend. Deze worden na ontvangst van de bestelling bijgevoegd. U kunt uw tickets voor Symphonica in Rosso - Simply red hieronder bestellen.
Groepskorting Symphonica in Rosso - Simply red
Indien u 20 tickets of meer wilt bestellen, profiteert u van € 100,- korting. Vul 'groepskorting' in bij de kortingscode bij stap 3 in de kassa en u ontvangt € 100,- korting op uw gehele bestelling.

U krijgt automatisch de best beschikbare tickets

De tickets die u zoekt zijn op dit moment niet beschikbaar. U kunt hier uw e-mail adres invullen voor het ontvangen van een ticket alert.

Uitverkocht - Selecteer een andere categorie

Geef uw mening over dit evenement en maak kans op gratis tickets!

Uniek muzikaal event met een van de meest jazzy stemmen uit deze tijd, een stem die live misschien nog wel beter klinkt dan op dvd of cd. Begeleid door rasmuzikanten, is een bezoek aan een concert van Simply Red altijd weer een happy happening !!

In 1 woord geweldig! Als kind? Gruwelde ik van de beste man, met zijn gouden stem. (En dan doel ik op zijn clip "Fairground".) Mijn zus en moeder, waren er dan ook sterren in, om mij daarmee te pesten! Zodra zijn clip op TMF voorbij kwam? Ging het zo: "Jolaaaahaaan.. Daar is die weeeer!" Snel holde ik vervolgens mijn slaapkamer op! Maar jawel, kleine meisjes worden groot. Zo heb ik sinds enige tijd een vlam. Het is nog een vlammetje, maar we hebben het erg leuk samen! We leerde elkaar kennen op het werk en woonde ook nog eens in hetzelfde dorp, waardoor we elkaars familie ook nog eens kende! Enfin. Bij onze eerste date bij hem thuis, zette hij een cd'tje op en hoorde ik daar ineens Simply Red! En ja, ook Fairground kwam natuurlijk voorbij zetten ;-). Desmond, wat zijn naam is, zei ineens: "Ik vind dat wel zulk heerlijke muziek hè? Daar kan ik echt uren naar luisteren!" Ineens dacht ik aan de tijd dat ik nog kind was, en buiten dat ik stiekem een beetje bang voor de beste man was, ik nooit echt naar zijn geweldige stem had geluisterd! Dit deed ik. Ik genoot. Natuurlijk genoot ik, want niet alleen zijn nummers zijn ontzettend goed, maar ook zijn stemgeluid is geweldig! Geloof het of niet, na onze 1e afspraakje met elkaar, of ik nu in de AH liep, of in een café zat: Ik hoorde Simply Red. En hierdoor dacht ik natuurlijk automatisch aan Desmond! Wat kan liefde toch mooi zijn ;-). Om een lang verhaal kort te maken (het is al een best verhaal aan het worden) Vanavond was hij de gast bij RTL Late Night en hoorde ik over zijn aankomende concerten! Ik ben meteen gaan speuren, kwam op jullie pagina terecht en dacht vervolgens: Of ik de kaartjes nu mag winnen of niet? Ik zal Desmond verrassen. Wij gaan samen naar Simply Red! Desmond is in Augustus jarig en ik denk, dat ik 'm geen mooier verjaardag cadeautje zou kunnen geven. Eigenlijk is Simply Red dus "ons" muziek als je het zo bekijkt! Hopende dat ik tegen die tijd weer een nieuwe baan mag hebben (ik kreeg vandaag te horen dat mijn contract niet verlengd zal worden), zal ik alles op alles zetten: Om samen met Desmond, aanwezig te mogen zijn, bij zijn concert.

Totaal niet bekend met de muziek van Simply red ontdekte ik zijn muziek in Australië op een openluchtconcert samen met mijn toen nog 'vriend'. Wat een stem, wat een ervaring! Nog elke dag krijg ik kippenvel als ik liedjes hoor, dan word ik terug gezogen naar 2009 Simply red in Australië. Tijdens dat concert werd ik ten huwelijk gevraagd, dus Simply red zal altijd een belangrijke geluid in ons leven houden. Nu komt hij in Nederland, waarschijnlijk voor het laatst..... Wat zou ik graag dit concert bij willen wonen om weer terug gezogen te worden naar dat mooie moment waarop ik ten huwelijk werd gevraagd! In september 2015 nu 5 jaar getrouwd . er bestaat voor ons niks mooiers momenteel dan een concert van simply red om onze toekomst te bezegelen met nog veel mooie jaren!

Concert van Simple Red al eens eerder mee mogen maken. Het was een van zijn laatste optredens voor hij ging stoppen met concerten. Het was een geweldige avond met extra toegiften en voor het gevoel veel te snel voorbij. Machtig om weer van zijn muziek te kunnen gaan genieten. Van mij mag hij nog een aantal jaren doorgaan, als het zijn gezondheid dat toelaat.

Al eens eerder naar een concert geweest van Simple Red in het Gelredome en dat is alweer bijna 7 jaar geleden n.l. 3 december 2010. Het was voor mij een geweldige ervaring om live deze geweldige zanger mee te maken tijdens een van zijn laatste concerten in Nederland. Simple Red ging stoppen met zijn concert optredens en ik moest daar bij zijn. Het was dan ook een geweldige avond met extra toegiften aan het eind van zijn show. Ik hoop weer zo'n gelijkwaardige avond mee te mogen maken en kijk er dan ook met veel plezier naar ruit.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
Image CAPTCHA
Voor de bovenstaande code in
g