Overslaan en naar de inhoud gaan

Zwarte Cross kaarten 12, 13, 14 en 15 juli 2018 De Schans Lichtenvoorde

Zwarte-Cross-Tickets-Festival-Nederland

Online Zwarte Cross tickets festival 12, 13, 14 en 15 juli 2018 De Schans Lichtenvoorde bestellen

Op 12, 13, 14 en 15 juli 2018* vindt de Zwarte Cross weer plaats in de De Schans in Lichtenvoorde! Wilt u als echte fan hierbij aanwezig zijn? Bestel dan snel uw Zwarte Cross tickets bij Tickets Nederland! U kunt de officiële Zwarte Cross kaarten veilig en gemakkelijk online bestellen bij Tickets Nederland via www.ticketsnederland.nl.

Wat zijn dagkaarten?

Dagkaarten bieden toegang tot het festival- en crossterrein voor de betreffende dag.
Helaas heb je met een dagkaart geen toegang tot de camping en het Walhalla. Hiervoor is een campingkaart nodig. Een campingkaart is inclusief toegang tot het terrein, dus dan heb je geen aparte dagkaarten nodig.
Kinderen onder de 1.40 m hebben gratis toegang tot het festivalterrein en hebben dus geen dagkaart nodig.

Wat is een 3-Dagenkaart?

Wil je drie dagen komen feesten maar niet op de camping blijven slapen? Dan is er de 3-dagenkaart. Met deze kaart heb je vrijdag, zaterdag en zondag toegang tot het festivalterrein. 

Wat is een Campingkaart?

Campingkaarten geven toegang tot zowel het campingterrein, het Walhalla en het festival- en crossterrrein. Je hoeft dus geen aparte dagkaarten aan te schaffen.
De minimumleeftijd op de camping is 16 jaar. Dus jeugd jonger dan 16 jaar onder begeleiding van een ouder zijn ook niet toegestaan.
Campingkaarten bieden geen toegang tot het rennerskwartier.
Eén campingkaart is geldig voor één persoon.
Woon je in de buurt en slaap je thuis, maar wil je toch tot in de vroege uurtjes feesten in 'Het Walhalla'? Koop dan een campingkaartje in plaats van een 3-dagenkaart.

Openingstijden camping

De Zwarte Cross Camping zal op donderdag 12 juli 2018 de poorten openen en op maandag 16 juli 2018 om 12.00 uur is het feest voorbij.

Betrouwbaar Zwarte Cross kaarten kopen

Met onze betrouwbare ticketservice bestelt u veilig en eenvoudig de beste tickets voor het festival van Zwarte Cross. Kies hieronder welke kaarten u graag wilt bestellen voor Zwarte Cross festival in de De Schans in Lichtenvoorde. Tickets Nederland wenst u alvast veel plezier bij Zwarte Cross!

*Oorspronkelijke verkoopprijs van €27,50 tot en met €173,-

Informatie over kaartjes Zwarte Cross festival

Op alle bestellingen bij Tickets Nederland is onze speciale ticketgarantie van toepassing. Tickets Nederland is wederverkoper van tickets. Ons ticketaanbod voor Zwarte Cross festival betreft doorverkochte tickets. Alle genoemde prijzen zijn vanaf-prijzen, inclusief BTW en exclusief eventuele verzend- en administratiekosten. Tickets Nederland biedt altijd aangrenzende (zit)plaatsen aan. De rij- en stoelnummers zijn voorafgaand aan de bestelling niet bekend. Deze worden na ontvangst van de bestelling bijgevoegd. U kunt uw tickets voor Zwarte Cross festival hieronder bestellen.
Groepskorting Zwarte Cross festival
Indien u 20 tickets of meer wilt bestellen, profiteert u van € 100,- korting. Vul 'groepskorting' in bij de kortingscode bij stap 3 in de kassa en u ontvangt € 100,- korting op uw gehele bestelling.

Prijs: 
€ 59,00
+verzendkosten
g