Overslaan en naar de inhoud gaan

Concert tickets

Concert tickets

Tickets Nederland verkoopt originele concert tickets die moeilijk te verkrijgen zijn. Wij verzekeren u 100% originele kaartjes die zijn uitgegeven door de betreffende organisatie. We bieden u altijd zitplaatsen naast elkaar, dus u kunt gerust meerdere tickets bestellen. U ontvangt de tickets al binnen vijf werkdagen in huis en de kaartjes worden bovendien aangetekend verzonden. De betaling kunt u heel eenvoudig voldoen via de veilige betaalmethode iDEAL. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met onze adviseurs. Zij vertellen u alles over onze werkwijze en de concerten die we u aanbieden.

Al jaren lang zijn concerten een manier om mensen een unieke ervaring te bezorgen en zorgen de concerten voor vermaak waar nog lang over nagepraat wordt. Natuurlijk zijn er alleen al in Nederland per jaar honderden concerten, waardoor de keuze groot is en iedereen een concert kan vinden die past bij zijn of haar smaak. Wilt u concert tickets aanschaffen om een unieke ervaring te beleven? Dan is het van belang om de concert tickets bij een officiële verkoper aan te schaffen. Doordat sommige concerten steeds populairder worden is ook het aanbod aan onofficiële en valse concert tickets steeds groter geworden. Officiële concert tickets maken dat u bij de ingang van het concert nooit teleurgesteld wordt en u niet te veel betaalt voor de kaarten. Wilt u officiële concert tickets voor het concert van uw keuze? Dan bent u bij Tickets Nederland aan het goede adres.

Veilig en betrouwbaar

 Bij Tickets Nederland vinden wij het van groot belang dat u uw concert tickets op een eenvoudige, veilige en betrouwbare manier kunt aanschaffen. Daarom kunt u in onze webshop de kaarten kopen van uw keuze op een makkelijke manier, waarbij u zelf bepaald of u wilt betalen met iDeal, Paypal, creditcard of door bankoverschrijving. Kortom maken wij op deze manier het aanschaffen van concert tickets eenvoudiger en veiliger, doordat wij alleen officiële tickets aanbieden. Bij Tickets Nederland vindt u niet alleen Nederlandse concert tickets, maar kunt u ook kaarten aanschaffen voor (sport)evenementen of festivals. Daarnaast hebben wij ook andere websites, die het aanschaffen van officiële buitenlandse concert tickets makkelijker maken. Zo hebben wij een aparte website voor Duitse en Franse evenementen en bent u bij onze internationale website aan het goede adres voor concert tickets op andere plekken in de wereld.

Koop met uw concert tickets een unieke beleving

Wanneer u concert tickets aanschaft koopt u hiermee een unieke beleving die nog lang onderwerp van gesprek zal zijn. Wilt u nog vragen stellen voordat u beslist of u uw concert tickets bij Tickets Nederland wilt aanschaffen of wilt u concert tickets bestellen, maar gaat dit niet zoals gewenst? Neem dan gerust contact op met de medewerkers van Tickets Nederland. U kunt ons bereiken via het contactformulier dat u vindt op onze website of door te mailen naar klantenservice@ticketsnederland.nl.

Tickets Nederland garantie

Wij begrijpen dat u het lastig vindt om online concert tickets te bestellen. Bij ons bent u echter verzekerd van een 100% betrouwbaarheid en veiligheid. We bieden u namelijk onze Tickets Nederland garantie. Hiermee verzekeren we u dat wij alleen maar originele en geldige tickets verkopen. Ook betekent dat dit we u een optimale service verlenen. Heeft u de tickets niet op tijd ontvangen door onze redenen? Dan vergoeden wij u het bedrag dat u betaald heeft. Dit geldt ook wanneer u niet de juiste tickets heeft ontvangen.

Veilig bestellen, betalen en ontvangen

De bestelling, betaling en bezorging gebeurt allemaal op een veilige manier:
• Gemakkelijk en snel bestellen met een beveiligde omgeving
• Veilig online betalen met iDEAL
• Aangetekende bezorging
In slechts drie stappen bestelt u de concert tickets online via onze website. U betaalt veilig en eenvoudig met iDEAL en de kaartjes verzenden wij aangetekend. U ontvangt u tickets probleemloos thuis en kunt onbezorgd naar het concert gaan.

Concert tickets bestellen

Bij Tickets Nederland bestelt u snel en veilig online uw concert tickets. U kunt bij ons terecht voor tickets van allerlei verschillende concerten. Dit kunnen concerten zijn in zowel Nederland als het buitenland. Ook het genre van de concerten is erg gevarieerd: van pop en Nederlandstalig tot klassiek en hardrock. Bekijk direct ons totale aanbod en bestel een kaartje.

g