Overslaan en naar de inhoud gaan

Concert tickets

Concert tickets

Tickets Nederland verkoopt originele concert tickets die moeilijk te verkrijgen zijn. Wij verzekeren u 100% originele kaartjes die zijn uitgegeven door de betreffende organisatie. We bieden u altijd zitplaatsen naast elkaar, dus u kunt gerust meerdere tickets bestellen. U ontvangt de tickets al binnen vijf werkdagen in huis en de kaartjes worden bovendien aangetekend verzonden. De betaling kunt u heel eenvoudig voldoen via de veilige betaalmethode iDEAL. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met onze adviseurs. Zij vertellen u alles over onze werkwijze en de concerten die we u aanbieden.

Tickets Nederland garantie

Wij begrijpen dat u het lastig vindt om online concert tickets te bestellen. Bij ons bent u echter verzekerd van een 100% betrouwbaarheid en veiligheid. We bieden u namelijk onze Tickets Nederland garantie. Hiermee verzekeren we u dat wij alleen maar originele en geldige tickets verkopen. Ook betekent dat dit we u een optimale service verlenen. Heeft u de tickets niet op tijd ontvangen door onze redenen? Dan vergoeden wij u het bedrag dat u betaald heeft. Dit geldt ook wanneer u niet de juiste tickets heeft ontvangen.

Veilig bestellen, betalen en ontvangen

De bestelling, betaling en bezorging gebeurt allemaal op een veilige manier:
• Gemakkelijk en snel bestellen met een beveiligde omgeving
• Veilig online betalen met iDEAL
• Aangetekende bezorging
In slechts drie stappen bestelt u de concert tickets online via onze website. U betaalt veilig en eenvoudig met iDEAL en de kaartjes verzenden wij aangetekend. U ontvangt u tickets probleemloos thuis en kunt onbezorgd naar het concert gaan.

Concert tickets bestellen

Bij Tickets Nederland bestelt u snel en veilig online uw concert tickets. U kunt bij ons terecht voor tickets van allerlei verschillende concerten. Dit kunnen concerten zijn in zowel Nederland als het buitenland. Ook het genre van de concerten is erg gevarieerd: van pop en Nederlandstalig tot klassiek en hardrock. Bekijk direct ons totale aanbod en bestel een kaartje.

g