Overslaan en naar de inhoud gaan

Ticketgarantie - Veilig en Betrouwbaar

**Bij Tickets Nederland profiteert u kostenloos en altijd van onze Tickets Nederland Garantie. Dit is een 100% ticketgarantie die wij de klant kunnen bieden omdat wij er zeker van zijn dat wij uitsluitend originele tickets verkopen en de juiste service verlenen omtrent bezorging, betaling en bestelling.

Tickets Nederland: Probleemloos uw tickets bestellen/ontvangen en onbezorgd naar het evenement.

Inhoud Tickets Nederland Garantie:

• Indien u de tickets niet tijdig ontvangt om naar het concert of evenement te gaan en dit door administratieve redenen van Tickets Nederland is ontstaan vergoeden wij het volledige bedrag**.

• Indien u niet de juiste tickets heeft ontvangen of vergelijkbare tickets vergoeden wij het volledige bedrag.

• Indien u betaling incompleet is of verlaat en uw daardoor geen toegang kan krijgen tot het evenement vergoeden wij het volledige bedrag wat u naar ons heeft overgemaakt.

Aandachtspunten Tickets Nederland Garantie:

• Controleer direct bij ontvangst van uw kaarten of u de juiste tickets hebt ontvangen.

• U krijgt altijd een bevestigingsmail van Tickets Nederland waar uw order staat omschreven. Mocht u deze niet hebben ontvangen neem dan contact met ons op.

• Neem contact op met Tickets Nederland Indien uw tickets niet 5 dagen voor het evenement bij u binnen zijn.

** Om aanspraak te maken op eventuele restitutie dient u uiterlijk 5 dagen vóór het concert of evenement de klantenservice per e-mail te informeren in het geval u geen tickets heeft ontvangen. Indien er vervolgens geen passende oplossing gevonden kan worden, wordt het door u betaalde bedrag aan u geretourneerd. 

Dat maakt Tickets Nederland betrouwbaar. Heeft u toch nog vragen, stel uw vraag via ons contactformulier.
De medewerkers van Tickets België wensen u een geweldige show toe!

g