Overslaan en naar de inhoud gaan

AC/DC tickets – Ticket Alert

AC/DC-Tickets-Concert-nederland

AC/DC tickets – Ticket Alert

Blijf op de hoogte van alle aankomende AC/DC concerten. Bestel uw AC/DC tickets bij Tickets Nederland. Er is nog geen datum bekend voor een nieuw AC/DC concert. U kunt zich onderaan de pagina inschrijven om een Ticket Alert te ontvangen. U wordt vervolgens direct per e-mail geïnformeerd zodra er een nieuwe datum bekend is gemaakt voor een nieuw AC/DC concert.

Informatie over kaartjes AC/DC

Op alle bestellingen bij Tickets Nederland is onze speciale Ticketgarantie van toepassing. Tickets Nederland is wederverkoper van tickets. Ons ticketaanbod voor AC/DC betreft doorverkochte tickets. Alle genoemde prijzen zijn vanaf-prijzen, inclusief BTW en exclusief eventuele verzend- en administratiekosten. Tickets Nederland biedt altijd aangrenzende (zit)plaatsen aan. De rij- en stoelnummers zijn voorafgaand aan de bestelling niet altijd bekend. Deze worden na ontvangst van de bestelling bijgevoegd. U kunt uw tickets voor AC/DC hieronder bestellen.
Groepskorting AC/DC
Indien u 20 tickets of meer wilt bestellen, profiteert u van € 100,- korting. Vul 'groepskorting' in bij de kortingscode bij stap 3 in de kassa en u ontvangt € 100,- korting op uw gehele bestelling.

De tickets die u zoekt zijn op dit moment niet beschikbaar. U kunt hier uw e-mail adres invullen voor het ontvangen van een ticket alert.

Geef uw mening over dit evenement en maak kans op gratis tickets!

Ik zal het geweldig vinden om ac dc te zien.Ik ben sinds 10.00 bezig om
kaarten te reserveren. Tot nu toe heb ik weinig geuluk. Ik zoek 4 kaartjes.please help if you can. Holland is a small country and the bands don't do enough gigs here. Jammer!!!!!!!

Zou heel graag een kaartje voor mijn man willen! Is amerikaan en woont al 30 jaar in nederland. Wou een kaartje voor kerst kopen maar alle staanplaatsen zijn al uiverkocht. Hij zou helemaal uit zijn dak gaan als hij hierbij kon zijn! Mvg. Lida

Ik wilde 2 jaar geleden ook al gaan maar uitverkocht.
En nu waren de kaarten in notie weer uitverkocht.
Ik wil zo super graag naar hun show.

Zou voor mijn man 2 kaarten willen winnen hij word dit jaar 50. Altijd al een wens van hem geweest om naar ac/dc gaan samen met zijn neef die word volgend jaar 50.het ultieme abrahamkado

Mijn man wil graag met onze zoon van 14 die samen helemaal gek zijn van acdc onze zoon is Door deze muziek op Gitaar les gegaan we zouden hem geen groter plezier doe !!

Ik heb 2 zitplaatsen hardcopies voor dit concert in de aanbieding. Ze zijn niet naast elkaar maar wel erg dicht bij elkaar in de buurt 2 rijen tussen. Kunnen ook apart verkocht worden. Prijs per kaartje 85 euro.

We kijken uit om AC/DC aan het werk te zien! Zodra we jullie melding ontvangen van de ticketverkoop bestellen we 2 kaarten!
Rockgroeten C&K

Mijn vriend vindt zowel AC/DC geweldig als Axl Rose en zou heel graag een optreden meemaken. Hij wordt 40 dit jaar, dus ik zou hem dit heel graag cadeau doen!!

Mijn vader wordt 50 en ik ben met deze band door hem opgegroeid. Ik heb anorexia gehad en zou daarom hem willen bedanken voor de steun en dit terug geven voor alle kut tijden die we hebben meegemaakt :(

Ik ben 52jr ben lid van een sambabend, en in die samba bend hebben wij 4 jonge leden die fan zijn van AC/DC. plus ik zelf ben al meer dan 35jr fan van AC/DC. Ik zou het leuk vinden als ik met deze jonge fans naar een concert van AC/DC kan gaan.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
Image CAPTCHA
Voor de bovenstaande code in
g