Overslaan en naar de inhoud gaan

Adele tickets – Ticket Alert

Adele-Tickets-Concert-Nederland

Adele tickets – Ticket Alert

Blijf op de hoogte van alle aankomende Adele concerten. Bestel uw Adele tickets bij Tickets Nederland. Er is nog geen datum bekend voor een nieuw Adele concert. U kunt zich onderaan de pagina inschrijven om een Ticket Alert te ontvangen. U wordt vervolgens direct per e-mail geïnformeerd zodra er een nieuwe datum bekend is gemaakt voor een nieuw Adele concert.

Informatie over kaartjes Adele

Op alle bestellingen bij Tickets Nederland is onze speciale Ticketgarantie van toepassing. Tickets Nederland is wederverkoper van tickets. Ons ticketaanbod voor Adele betreft doorverkochte tickets. Alle genoemde prijzen zijn vanaf-prijzen, inclusief BTW en exclusief eventuele verzend- en administratiekosten. Tickets Nederland biedt altijd aangrenzende (zit)plaatsen aan. De rij- en stoelnummers zijn voorafgaand aan de bestelling niet altijd bekend. Deze worden na ontvangst van de bestelling bijgevoegd. U kunt uw tickets voor Adele hieronder bestellen.
Groepskorting Adele
Indien u 20 tickets of meer wilt bestellen, profiteert u van € 100,- korting. Vul 'groepskorting' in bij de kortingscode bij stap 3 in de kassa en u ontvangt € 100,- korting op uw gehele bestelling.

De tickets die u zoekt zijn op dit moment niet beschikbaar. U kunt hier uw e-mail adres invullen voor het ontvangen van een ticket alert.

Geef uw mening over dit evenement en maak kans op gratis tickets!

Wanneer wordt bekend gemaakt of we tickets kunnen bestellen en wat de prijs is van het concert? Kan niet wachten!!!

Wowwww! Hier moet ik bij zijn! Wanneer gaan de kaarten in de verkoop?

Wanneer wordt de prijs van de tickets nou bekend?! Want ik moet echt bij dat concert zijn ook al ben ik een meisje van 11 ze is de beste en dan ga ik gewoon met mijn moeder want zij wil er ook heen! (als de tickets een beetje een redelijke prijs zijn dan KOMEN WE ER AAN)

oooooooo, ik wil zooooooo graag. Lijkt me zo ontzettend geweldig, maar volgens mij zijn de kaartjes moeilijk te bemachtigen

Wanneer komen de tickets online!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
We willen er zo graag heen

Wanneer komen dekaar5tjes nou in de verkoop

HMH meldt: Diverse internetsites kondigen aan dat Adele op 20 oktober in de Heineken Music Hall zal optreden. Er worden zelfs al kaarten voor dit concert op internet aangeboden. Dit optreden is echter bij ons niet bekend. Officiële kaarten voor dit concert zijn dus ook niet te koop; diegenen welke op dit moment worden aangeboden, zijn vals of niet bestaand.

De Heineken Music Hall verkoopt zelf geen kaarten en is derhalve niet betrokken bij kaartverkoop. Mocht u reeds kaarten hebben aangeschaft, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de instelling die de kaarten heeft aangeboden.

in februari is er een concert in nederland deze word in het gelderdome gegeven

ik vind adele heel erg goed zingen

Super, hopelijk zijn de tickets snel beschikbaar!! We willen er graag heen!

Ik vindt dat dit een geweldige site is 't houdt me op de Hoogte van alle concerten en m'n zussen die zeg ik alles van concerten en

Ik ben een echte Daydreamer ik hoop dat ze snel naar België komt echt waar !! Ik vind het gewoon echt zot hoe Adele zingt !!
Loviez ,
Daydreamer

wie weet er wanneer Adele naar Belgie komt ?

Ik zou héél graag mijn "big crush" willen verassen met een concert van Adèle omdat hij helemaal weg van haar is, wanneer treed ze op in Nederland/België ?

Adele heeft echt de mooiste stem op aarde. Ik ben groot fan van Adele. Ik kan uren naar haar muziek luisteren en krijg er kippenvel van. Ik ben gewoon verliefd op haar stem! Ik zou niets liever willen dan een concert van Adele!

super lady Adèle met een stem waarvan je kippenvel krijgt tot aan je tenen. Die ervaring wil ik graag samen met mijn man beleven bij haar live-concert in het ziggoDome.

Het lijkt mij en m'n vader zo super om een concert van Adèle bij te wonen! Al vanaf kleins af aan heeft m'n vader beloofd met mij naar een concert te gaan, dit lijkt ons allebei zo gaaf.. We hebben allebei een zware tijd achter de rug, dus dit kunnen we wel gebruiken!

Mijn vriendin is een mega fan van Adèle door mega pech hebben wij helaas geen kaarten kunnen krijgen de laptop zei opeens doe het zelf maar. Dus het zou echt top zijn om daar bij te zijn

Onse klas had kaartjes gewonnen voor adel voor de mentor dus daar was ze heeel blij mee maar nu blijkt dat de betaling niet goed is gegaan de nu kan ze niet meer gaan en day is heel triest wand ze hat zig er zo op verheugt

Ik zou ze zo uitnodigen op een lekker etentje met haar mannetje en kindje gewoongezellig ze maakt zo veel los bij mensen zo mooie ze is de beste x

Adele..tijdens overlijden van mijn vader heeft ze me zoveel steun geboden in haar nummers! Helaas kan ik de kaarten niet betalen..wat had ik hier graag bij willen zijn...het geeft me moed en sterkheid in mijn leven zonder mn dierbare papa <3

Gedult is een schonen zaak! Al moet ik buiten het ziggodom gaan staan om wat te kunnen horen hahaha met me glas aan me oor tegen de ziggodom aan. Geen grap dit want ik sta daar avond na avond om te proberen een muzikale noot te horen. Adele i am gay and when you say will you merry me i merry you hihihi and i love you so match xxx

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
Image CAPTCHA
Voor de bovenstaande code in
g