Overslaan en naar de inhoud gaan

Awakenings Festival kaarten 30 juni en 1 juli 2018 Recreatiegebied Spaarnwoude

Awakenings Festival tickets 30 juni en 1 juli 2018 Recreatiegebied Spaarnwoude

Op 30 juni en 1 juli 2018 vindt Awakenings Festival weer plaats in het Recreatiegebied in Spaarnwoude! Awakenings is al jaren het beste techno festival ter wereld. Wilt u als echte fan hierbij aanwezig zijn? De nominale waarde van deze tickets is 68,50 euro tot 104,50 euro. Bestel dan snel uw Awakenings Festival tickets bij Tickets Nederland! U kunt de officiële Awakenings Festival tickets veilig en gemakkelijk online bestellen bij Tickets Nederland via www.ticketsnederland.nl. Met onze ticketservice bestelt u veilig en eenvoudig de beste tickets voor het Awakenings Festival. Kies hieronder welke kaarten u graag wilt bestellen voor Awakenings Festival in het Recreatiegebied in Spaarnwoude. Tickets Nederland wenst u alvast veel plezier bij Awakenings Festival!

Kaarten bestellen Awakenings

Awakenings is uitgegroeid tot één van de grootste dance organisaties van de wereld. Wilt u altijd al eens een gaaf en groot festival meemaken, dan kunt u het beste naar Awakenings gaan. Deze festivals en dance-feesten zijn altijd zeer populair en gaaf om mee te maken. De hele dansvloer trilt als u op Awakenings bent. Iedereen gaat helemaal uit zijn dak. Voor de beste house, dance en techno bent u bij Awakenings aan het juiste adres. Awakenings heeft elk jaar binnen een aantal feesten bij de Gashouder in Amsterdam, maar Awakenings heeft ook elk jaar een buiten festival. In Halfweg Amsterdam worden veel podia opgebouwd om er weer een fantastisch festival van te maken. Bij Awakenings Festival staan de grootste dj's van de wereld. 

Online tickets reserveren Awakenings

Awakenings Festival is elk jaar uitverkocht. Wacht niet te lang met het bestellen van uw tickets want het kan zijn dat uw te laat bent. Tickets Nederland biedt elk jaar online tickets aan voor Awakenings. U kunt deze tickets via onze website bestellen. Daarna vult u uw gegevens in en krijgt u direct uw tickets. In een paar gemakkelijke stappen bent u bij Awakenings en beleeft u het gaafste dance-feest van Nederland of zelfs van de wereld. Iedreen uit de hele wereld komt naar dit techno-festival om alle bekende dj's te zien en de hele dag te dansen. Het Awakenings Festival is waanzinnig groot met 4 openlucht podia en 2 tenten. Als u echt van dance of techno houdt kunt u dit festival niet missen. U kunt uw tickets voor Awakenings in de Gashouder of het Awakenings Festival bestellen bij www.ticketsnederland.nl. 

Betrouwbaar tickets bestellen Awakenings Festival

Wilt u geldige en veilige tickets, bestel dan snel bij Tickets Nederland. Met onze speciale Awakenings Ticket Garantie bent u verzekerd van geldige tickets. Onze Ticket Garantie kunt u nalezen via deze link. Op internet en onze website kunt u positieve recensies terug lezen van onze klanten. 100 % geldige tickets voor Awakenings bestelt u dan ook bij Tickets Nederland.

Informatie over kaartjes Awakenings Festival

Op alle bestellingen bij Tickets Nederland is onze speciale Ticketgarantie van toepassing. Tickets Nederland is wederverkoper van tickets. Ons ticketaanbod voor Awakenings Festival betreft doorverkochte tickets. Alle genoemde prijzen zijn vanaf-prijzen, inclusief BTW en exclusief eventuele verzend- en administratiekosten. Tickets Nederland biedt altijd aangrenzende (zit)plaatsen aan. De rij- en stoelnummers zijn voorafgaand aan de bestelling niet altijd bekend. Deze worden na ontvangst van de bestelling bijgevoegd. U kunt uw tickets voor Awakenings Festival hieronder bestellen.
Groepskorting Awakenings Festival
Indien u 20 tickets of meer wilt bestellen, profiteert u van € 100,- korting. Vul 'groepskorting' in bij de kortingscode bij stap 3 in de kassa en u ontvangt € 100,- korting op uw gehele bestelling.

De tickets die u zoekt zijn op dit moment niet beschikbaar. U kunt hier uw e-mail adres invullen voor het ontvangen van een ticket alert.

Prijs: 
€ 125,00
Uitverkocht - Selecteer een andere categorie

Geef uw mening over dit evenement en maak kans op gratis tickets!

i am part of electronic music since the birth of techno and i've been to many small and big events all over the world!
awakenings festival in amsterdam is definetly the best event in the world. the stages. the sound. the dj's. the atmosphere. the party people. everyithing is unique + perfect!

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
Image CAPTCHA
Voor de bovenstaande code in
g