Overslaan en naar de inhoud gaan

Derek Ogilvie tickets januari en februari 2018 Nederland

Online Derek Ogilvie - In Your Town Tour 2018 tickets Nederland bestellen

In januari en februari 2018 is Derek Ogilvie terug in Nederland met diverse voorstellingen door het hele land tijdens de Derek Ogilvie - In Your Town Tour! Derek Ogilvie is één van de meest bekende mediums van Nederland. Na vele uitverkochte tours is Derek terug, live in het theater! Grijp uw kans om contact te maken met uw overleden dierbaren. Derek zijn dynamische persoonlijkheid staat garant voor een zeer onderhoudende show met een achtbaan aan emoties. Wilt u als echte fan hierbij aanwezig zijn? Bestel dan snel uw Derek Ogilvie tickets bij Tickets Nederland! U kunt de officiële Derek Ogilvie kaarten veilig en gemakkelijk online bestellen bij Tickets Nederland via www.ticketsnederland.nl.

Betrouwbaar Derek Ogilvie kaarten kopen

Met onze betrouwbare ticketservice bestelt u veilig en eenvoudig de beste tickets voor Derek Ogilvie. Kies hieronder welke kaarten u graag wilt bestellen voor Derek Ogilvie in Nederland. Tickets Nederland wenst u alvast veel plezier bij Derek Ogilvie!

Goed om te weten:
- Bij iedere show is er een tolk aanwezig die voor Derek en het publiek vertaalt. Ook wanneer u geen Engels spreekt of verstaat is de show dus goed te volgen.
- Toegang tot de shows voor kinderen vanaf 12 jaar is alleen mogelijk onder begeleiding en verantwoording van de ouder(s) en/of wettelijke voogd. Er worden tijdens de shows, net zoals in Derek zijn tv programma's, gevoelige onderwerpen behandeld waarbij thema's van volwassen aard aan bod kunnen komen. 

*Oorspronkelijke verkoopprijs van €29,25 tot €33,50

Informatie over kaartjes Derek Ogilvie

Op alle bestellingen bij Tickets Nederland is onze speciale ticketgarantie van toepassing. Tickets Nederland is wederverkoper van tickets. Ons ticketaanbod voor Derek Ogilvie betreft doorverkochte tickets. Alle genoemde prijzen zijn vanaf-prijzen, inclusief BTW en exclusief eventuele verzend- en administratiekosten. Tickets Nederland biedt altijd aangrenzende (zit)plaatsen aan. De rij- en stoelnummers zijn voorafgaand aan de bestelling niet bekend. Deze worden na ontvangst van de bestelling bijgevoegd. U kunt uw tickets voor Derek Ogilvie hieronder bestellen.
Groepskorting Derek Ogilvie
Indien u 20 tickets of meer wilt bestellen, profiteert u van € 100,- korting. Vul 'groepskorting' in bij de kortingscode bij stap 3 in de kassa en u ontvangt € 100,- korting op uw gehele bestelling.

De tickets die u zoekt zijn op dit moment niet beschikbaar. U kunt hier uw e-mail adres invullen voor het ontvangen van een ticket alert.

Geef uw mening over dit evenement en maak kans op gratis tickets!

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
Image CAPTCHA
Voor de bovenstaande code in
g