Overslaan en naar de inhoud gaan

Disney on Ice Onvergetelijke Avonturen tickets 12 t/m 30 december 2018 Nederland

Online Disney on Ice tickets 12 t/m 30 december 2018 Nederland bestellen

Van 12 t/m 30 december 2018 vindt Disney on Ice weer plaats in Nederland! Het thema van dit jaar is Disney on Ice Onvergetelijke Avonturen. Wilt u als echte fan hierbij aanwezig zijn? De nominale waarde van deze tickets is van 18 euro tot 55 euro. Bestel dan snel uw Disney on Ice tickets bij Tickets Nederland! U kunt de officiële Disney on Ice kaarten veilig en gemakkelijk online bestellen bij Tickets Nederland via www.ticketsnederland.nl.

Betrouwbaar Disney on Ice kaarten kopen

Met onze betrouwbare ticketservice bestelt u veilig en eenvoudig de beste tickets voor het show van Disney on Ice. Kies hieronder welke kaarten u graag wilt bestellen voor Disney on Ice Onvergetelijke Avonturen in Nederland. Tickets Nederland wenst u alvast veel plezier bij Disney on Ice!

Informatie over kaartjes Disney On Ice

Op alle bestellingen bij Tickets Nederland is onze speciale Ticketgarantie van toepassing. Tickets Nederland is wederverkoper van tickets. Ons ticketaanbod voor Disney On Ice betreft doorverkochte tickets. Alle genoemde prijzen zijn vanaf-prijzen, inclusief BTW en exclusief eventuele verzend- en administratiekosten. Tickets Nederland biedt altijd aangrenzende (zit)plaatsen aan. De rij- en stoelnummers zijn voorafgaand aan de bestelling niet altijd bekend. Deze worden na ontvangst van de bestelling bijgevoegd. U kunt uw tickets voor Disney On Ice hieronder bestellen.
Groepskorting Disney On Ice
Indien u 20 tickets of meer wilt bestellen, profiteert u van € 100,- korting. Vul 'groepskorting' in bij de kortingscode bij stap 3 in de kassa en u ontvangt € 100,- korting op uw gehele bestelling.

U krijgt automatisch de best beschikbare tickets

Prijs: 
€ 39,00
image/svg+xml standing Podium Ijsvloer sitting Categorie 1: Diamant Hoofdtribune - Zitplaatsen naast elkaar D C sitting Categorie 2: Diamant - Zitplaatsen naast elkaar sitting Categorie 4: Goud - Zitplaatsen naast elkaar sitting Categorie 7: Brons - Zitplaatsen naast elkaar sitting Categorie 3: Goud Hoofdtribune - Zitplaatsen naast elkaar sitting Categorie 5: Zilver Hoofdtribune - Zitplaatsen naast elkaar D C sitting Categorie 6: Zilver - Zitplaatsen naast elkaar A B B F E E

Geef uw mening over dit evenement en maak kans op gratis tickets!

Ik ging als kind naar Dinsey on ice.
Graag wil ik deze fantastische belevenis beleven samen met mijn parter graag als verassing :)
Wij houden allebei van disney films.
Disney on ice is echt prachtig om te zien!
Vriendelijke groeten

Ik ben als kind nooit geweest naar disney on ice. Ik heb nu 2kindjes en als ze de affiche zien worden ze gek. Ze willen door graag gaan en ze zullen deze belevenis blijven onthouden.
Groetjes

Ik schaats zelf ook en Disney on ice is echt een inspiratie voor mij. vroeger toen ik nog niet schaatste heeft Disney on ice me overgehaald om het te gaan doen, ik vind het schaatsen nu geweldig en ik dank Disney on ice daar echt super hard voor. ik wil graag gaan naar Disney on ice omdat het geweldig is en omdat ik al lang niet meer ben geweest en wil het graag terug beleven. ❤️❤️

Ik ben als kind en zelfs nu nog nooit naar iets van disney geweest enkel vorig jaar ijssculpturen en dit jaar zand sculpturen mijn zoontje is nu 20 maanden (18/03/2014)
En financieel is het moeilijk om echt dingen van disney te kunnen doen
Hoop echt eens te kunnen gaan

Ik ben mama van een nieuw samengesteld gezin met 5 kinderen. Mijn man ging vroeger met zijn dochters vaak naar Disney shows. Ikzelf stond er altijd wat sceptisch tegenover. Nu zie ik hoe mijn dochter helemaal opgaat in de magische wereld van Disney, en ik heb eigenlijk wel zin om haar heel gelukkig te maken met een ticket. En wie weet, misschien gaat voor mij ook een wereld open... ;-)

Ik ben nog niet naar disney on ice geweest maar vind een show op het ijs subliem en wil met mijn 2 kleinkinderen graag komen kijken - het wordt voor hen een verrassing.
Groetjes

Heb nu kleinkinderen van 5 jaar en zelf als kind heb ik dankzij mijn moeder dit mogen meemaken en heb er nog heel mooie herinneringen aan en zou graag deze met mijn kleinkinderen delen. Ben er nu 50 dus ja zou echt mooi zijn.

Ik heb nooit de mogelijkheid gehad vroeger en nu vraagt mijn dochter om naar Disney On Ice te gaan en wil het haar graag dat ze mogelijkheid krijgt .Met heel mij hart .

Als kind ben ik destijds naar de show geweest van Belle en het Beest! Wat een ervaring was dat! Al die Disney figuren die tot leven kwamen, de interactie naar publiek maar vooral wat de artiesten deden op dat ijs! Prachtig en hartverwarmend zou het zijn om mijn 5jarige haar oogjes te zien blinken! Zeker omdat het met haar favoriete disneyfiguren zijn nu!❤️

vroeger als kind ook steeds geweest met ouders en nu zelf met de 2 kindjes
ze zien er steeds naar uit,zelfs mijn man die dit vroeger nooit deed met ouders ziet ernaar uit

Ik ging als kind met mijn mama en broer altijd naar disney on ice, dit was altijd zo mooi en iets waar we weken naar uitkeken. Ik zou dit moois toch willen meemaken met mijn partner en kinderen!! Een beetje nostalgie!!

Bijna 20 jaar geleden ging ik voor de eerste keer naar Disney On Ice met mijn mamie(grootmoeder). Zij nam elk jaar sommige van haar kleinkinderen mee. Ikzelf kom uit een gezin van 7 kinderen en elke keer op Sinterklaas kregen we een nieuwe Disneyfilm.... we waren er gek op en eigenlijk wel nog steeds.
Intussen zijn er heel wat jaren verstreken en ben ik zelf meter geworden van de zoon van mijn zus. Graag wil ik de traditie dus verder zetten in de familie en samen met de neefjes en nichtjes naar Disney On Ice gaan kijken :-)

Wij zijn nog nooit naar Disney on ice geweest en zijn heel blij dat we nu eindelijk de mogelijkheid hebben om te gaan.
Mij kinderen van 5 en 7 zullen zoooo gaan genieten en de papa en mama natuurlijk ook!

als kind heb ik het ooit 1x gezien, ben nog vol bewondering, nu zou ik graag het m'n kleindochter laten beleven,ze zal er nog lang over praten want schaatsen doet ze zo graag.
grts ikke

Als kind ben ik zelf nooit kunnen gaan omdat we thuis niet altijd de mogelijkheid hadden om te gaan. Heb dat altijd heel erg gevonden en is me dat altijd bijgebleven. Nu jaren later heb ik zelf een zoontje van bijna 3 jaar en zou ik heel graag willen dat hij deze ervaring eens heeft meegemaakt.

Ik ben18 en wil al sinds mijn kinderjaren naar Disney On Ice. Ik heb dit spijtig genoeg nooit kunnen doen. Hopelijk zijn er nog tickets, beschikbaar voor zaterdag 6 februari liefst. In de namiddag. Zo kan ik met mijn bomma gaan als verrassing!

ik en mini zijn al ons hele leven fan van disney en komen juist van disneyland parijs ik zou haar dit graag cadeau doen voor haar verjaardag deze week <3

1 woord is gewoon voldoende om heel de gebeurtenis in de wereld van Disney waar zelfs volwassen zich weer kind worden te verwoorden.
Het is gewoon:"AMAZING!!!!!"

ik ben als kind dikwijls gaan kijken naar Holiday on Ice, toen. vond het altijd zeer mooi, kleurrijk, mooie muziek en prachtige dansers. wil met mijn kleindochter van 7 nogmaals gaan, wij zij is weg van alles wat Disney is

Als ik ga wil ik graag mijn nichtje meenemen. Samen zijn wij dol op Disney. Samen filmpjes kijken, zingen en dansjes doen op de Disney liedjes. Zou echt super zijn om daar heen te gaan.

ik zou het fatastisch vinden om het gezicht van mijn 5 jarige dochter te zien, als ik zou vertellen dat we al haar favoriete disney prinsessen op het ijs kunnen zien schaatsen.

Ik wil graag mijn vriendin verrassen samen met haar kinderen. Ze hebben niet veel te besteden en best een rot jaar achter de rug. Dus vindt dat ze Wel den opkikker kunnen gebruiken om zo bun zorgen even kunnen vergeten

Een paar jaar geleden een spectaculaire show op het ijs gezien! Wat was dat gaaf. Nu in combinatie met Disney figuren. Lijkt me geweldig.
M'n vriendin trouwt binnenkort en het lijkt me super om haar te verassen. Kan ze eindelijk weer optimaal relaxen na al dat geregel!

mijn zoon van 12 heeft zijn eerste herinnering aan Disney on Ice nog heerlijk in zijn geheugen staan. Hij zou zo graag nog een keer heen willen met zijn moeder...

Mijn dochter en schoonzoon zijn beide groot fan van Disney. Zij is onder in het sprookjeskasteel, in Disneyland Parijs, ten huwelijk gevraagd. De bruidstaart was ook in Disney stijl, met Mickeymouse in de rand en bovenop het sprookjeskasteel in suikerwerk. Ik denk dat ze het geweldig zouden vinden om naar Disney on ice te gaan.
Het

Wij gingen eerst met onze kinderen toen ze nog klein waren,later met ons petekind en nu willen we graag dat onze kleinkinderen ook genieten van dit steeds weer geweldige spektakel.

Hallo,

Doordat ik nu al een tijdje in deschuldhulpverlening zit en wekelijks moet leven van weinig leefgeld zou ik mijn dochtertje van 11 en zoontje van 1 jaar dit cadeau willen geven omdat ze zichzelf inleven in de wereld van Disney van alle figuren en kijken ze elke dag naar Disney films. Voor mij zou 1 van mijn grote wensen volbracht worden en mijn kinderen als ik dit zou winnen, want het geld heb ik niet om zoiets voor ze te doen. Ik hoop vanuit de diepte van mijn hart dat ik nu eindelijk hun kan verrassen. Dank u wel!

Ik ben er als kind nooooit geweest! Nu wil ik dit graag na 100 jaar samen beleven met mijn vriend en mijn nichtje van 6 jaar ! Zij is gek op disney net zoals haar oom en tante !

Mijn lieve vriendinnetje en ik zijn ultieme Disney fans, en hebben geprobeerd alle vier parken van Disney World in een dag te doen. We zouden de fantastische Disney sfeer onwijs graag weer samen willen beleven in ijs-vorm!

Ben er nog nooit geweest het lijk me leuk een keer er heen te kunnen met me gezin gaan we allemaal voor het eerst erheen hoor van iedereen dat het super leuk is en wij als disney gezin zouden het graag meemaken :-)

Ben zelf nooit geweest maar zou zo graag willen met mijn dochtertjes. Ze worden helemaal gek als ze de reclame zien. Helaas financieel niet haalbaar. Wie weet ooit. Droom droom

Als kleine meisje hield ik zoveel van Disney. Zelf ben ik daar een keer geweest maar nu heb ik zelf een dochter (3jaar) en zij is net zo een fan van alle disney figuren, Disney on ice zal een leuke jaarsafsluiting met haar zijn en die blik zou ik voor geen goud willen missen, om zo een mooie leuke herinnering met haar te hebben zou fantastisch zijn ik herinner de dag met mijn moeder en broer goed!!

Kleine prinses heeft het ook verdient!!

Groetjesss xxx

Toen onze oudste klein was hebben wij bijna geen jaar overgeslagen, dit was voor ons en ukkie (nu 17) de ultieme afsluiter van het jaar. Nu dat wij weer een ukkie er bij hebben moet hij dit natuurlijk ook mee maken. De ultieme belevenis voor jong en oud....

Ik ben nooit eerder naar disney on ice geweest. En de laatste keer dat ik naar een ice show geweest ben was in 1984 met mijn man en onze kinderen die toen 1.5 jaar oud waren (tweeling). Ik zou dit nu nog graag eens overdoen, maar dan met mijn man en onze kleindochter die nu 1.5 is. Zij is gek op alles van disney zo klein als ze is en kan er enorm van genieten.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
Image CAPTCHA
Voor de bovenstaande code in
g