Overslaan en naar de inhoud gaan

Ed Sheeran kaarten 28 en 29 juni 2018 Johan Cruijff Amsterdam

Ed-Sheeran-Tickets-Concert-Nederland

Online Ed Sheeran tickets concert 28 en 29 juni 2018 Johan Cruijff Amsterdam bestellen

Op 28 en 29 juni 2018 geeft Ed Sheeran een fantastisch concert in de Johan Cruijff in Amsterdam! Wilt u als echte fan hierbij aanwezig zijn? Bestel dan snel uw Ed Sheeran tickets bij Tickets Nederland! U kunt de officiële Ed Sheeran kaarten veilig en gemakkelijk online bestellen bij Tickets Nederland via www.ticketsnederland.nl.

Betrouwbaar Ed Sheeran kaarten kopen

Met onze betrouwbare ticketservice bestelt u veilig en eenvoudig de beste tickets voor het concert van Ed Sheeran. Kies hieronder welke kaarten u graag wilt bestellen voor Ed Sheeran in concert in de Johan Cruijff in Amsterdam. Tickets Nederland wenst u alvast veel plezier bij Ed Sheeran!

*Oorspronkelijke verkoopprijs van €45,- tot €79,-

**Er worden maximaal vier plaatsen naast elkaar geleverd

 

Informatie over kaartjes Ed Sheeran

Op alle bestellingen bij Tickets Nederland is onze speciale ticketgarantie van toepassing. Tickets Nederland is wederverkoper van tickets. Ons ticketaanbod voor Ed Sheeran betreft doorverkochte tickets. Alle genoemde prijzen zijn vanaf-prijzen, inclusief BTW en exclusief eventuele verzend- en administratiekosten. Tickets Nederland biedt altijd aangrenzende (zit)plaatsen aan. De rij- en stoelnummers zijn voorafgaand aan de bestelling niet bekend. Deze worden na ontvangst van de bestelling bijgevoegd. U kunt uw tickets voor Ed Sheeran hieronder bestellen.
Groepskorting Ed Sheeran
Indien u 20 tickets of meer wilt bestellen, profiteert u van € 100,- korting. Vul 'groepskorting' in bij de kortingscode bij stap 3 in de kassa en u ontvangt € 100,- korting op uw gehele bestelling.

U krijgt automatisch de best beschikbare tickets

Prijs: 
€ 199,00

Geef uw mening over dit evenement en maak kans op gratis tickets!

Ik wil zeer graag tickets winnen, dit omdat mijn vriend zelf een super grote fan is van Ed sheeran!
Hij heeft zelf 2 gitaren, waarop hij regelmatig speelt. Grotendeels liedjes van Ed Sheeran. Hij heeft hier enorm veel respect voor. Hoe hij telkens nieuwe liedjes naar voor brengt. Daarom wil ik hem graag voor zijn Kerstmis een onvergetelijke kerst geven!!x

Ik zou super blij zijn met gratis tickets!
Ik ben een onmens grote Ed Sheeran fan, zijn muziek heeft mij door vele zware tijden geloodst en betekend dan ook erg veel voor mij! Het zou een hele eer zijn om mijn idool live te mogen zien en natuurlijk horen optreden ❤️

Mijn zoon van 10 heeft de muziek van Ed ontdekt en vindt hem nu 'de beste zanger van de wereld'!! Nou zijn mama is her helemaal nqmet hem eens. Ik zou hem graag zijn allereerste concertervaring bij Ed Willen laten beleven!!

Ik ben nu nog heel jong en ik wil zoveel mogelijk genieten van mijn jeugd als maar kan, ik zie bij andere mensen hun leven voorbij flitsen zonder dat ze echt een jeugd hebben gehad en dat wil ik koste wat kost dan ook voorkomen, zelf vind ik Ed Sheeran zeer getalenteerd en ik ken bijna al zijn liedjes van binnen uit, geld is bij mij een klein probleem omdat ik niet mag werken van mijn ouders, maar ik zou graag wat zelfstandiger willen zijn i.p.v. alles te moeten vragen van mijn ouders. Gratis kaartjes komen hier goed in beeld

Ik ben ik 2011 geloof ik naar rock werchter geweest waar ed sheeran ook speelde als niet zo populaire artiest maar ik vond het geweldig ik was toen 9 en luisterde na het festival alleen maar naar ed sheeran telkens als hij een concert geeft ben ik te laat om kaartjes te kopen maar ik zou er zoooo graag een willen! (ben ook ginger)

Ik zou het echt super vinden als ik naar het convert kan van Ed Sheeran. Ik ben nu 15 en al 3 a 4 jaar hel erg fan. Als ik me verdrietig voel luister ik graag naar zijn muziek maar ook als ik blij ben of huiswerk maak. Ik hoop dat ik hem in het echt kan zien omdat me dat super cool zou lijken!!

Ik ben nu 3 jaar samen met mijn vriendin ( we zijn een lesbisch stel ) en we zijn allebei gek op ed sheeran dus zou een mooie reden zijn om ons schulpje weer eens uit te komen!

Ed Sheeran is een artiest die gewoon lekker zichzelf blijft. Daar zijn er niet veel meer van tegenwoordig. Veel artiesten eindigen ergens met drugs en drank en verminken hun leven. Ed is lekker zichzelf en wordt gewaardeerd hoe hij is. Zijn muziek is heerlijk om naar te luisteren en hij is geweldig op het podium. Muziek en persoonlijkheid zijn beiden erg prettig, dat kom je niet vaak meer tegen. Ik zou graag twee gratis tickets willen winnen omdat mijn beste vriendin nooit naar een concert is geweest. Ze speelt bijna al zijn liedjes op de gitaar en daar zingen we samen bij. Ik vind dat ze hem ook in het echt moet zien. Natuurlijk wil ik dat graag als cadeautje aan haar geven maar helaas is dat een beetje duur voor mij. Ik vind wel dat ze het verdient omdat ze er altijd voor mij is geweest. Zelf ben ik misschien nog wel een grotere fan, maar ik wil dit voor haar.

Ed Sheeran is zo echt en hij doet alles vanuit zijn hart! Dat vind ik echt geweldig aan hem! Zijn muziek is zo mooi en leuk, daar kan ik echt van genieten. Mijn vader en ik zijn allebei hele grote fans van Ed Sheeran en ik wil mijn vader heel heel graag meenemen naar het concert van hem!

Ed Sheeran is zo echt en hij doet alles vanuit zijn hart! Dat vind ik echt geweldig aan hem! Zijn muziek is zo mooi en leuk, daar kan ik echt van genieten. Mijn vader en ik zijn allebei hele grote fans van Ed Sheeran en ik wil mijn vader heel heel graag meenemen naar het concert van hem!

Ed Sheeran is zo echt en hij doet alles vanuit zijn hart! Dat vind ik echt geweldig aan hem! Zijn muziek is zo mooi en leuk, daar kan ik echt van genieten. Mijn vader en ik zijn allebei hele grote fans van Ed Sheeran en ik wil mijn vader heel heel graag meenemen naar het concert van hem!

Ed sheeran is zo geweldig, hij heeft mij zo geholpen met zijn liedjes. Door zijn liedjes ben ik door break ups gekomen, ruzie, en nog veel meer. Ik kan altijd naar zijn liedjes luisteren, als ik blij ben rn als ik verdrietig of boos ben. Hoe vaak ik ze ook luister ze blijven geweldig. Ik zou zo blij zijn om de kaartjes te winnen !

Ik verdien deze kaarten omdat ik nog nooit naar een concert ben geweest en (dit mag m'n vriend niet lezen) een beetje verliefd ben op meneer Sheeran. :) so pick me!

Ik heb nog nooit naar een concert gekund, en ben ik echt super fan van Ed Sheeran zijn muziek! Ik luister er echt elke dag naar. Ik zou echt dolgelukkig worden als ik kaartjes zou winnen en er heen zou kunnen gaan.

Ik zou heel graag naar een concert willen van Ed Sheeran. Ik ben al 5 jaar zijn grootste fan! Als ik hem ooit zou mogen zien dan barst ik in huilen uit van geluk. Ik heb zelf niet genoeg geld om een ticket te veroorloven en van mijn ouders moet ik het wel zelf betalen. Ik ben bang dat ik geen kaartje vind die ik zou kunnen betalen, maar ik MOET naar zijn concert. Ik zal zeker huilen van verdriet als ik er niet bij mag zijn..

Ik ben 13 en Ik ben al 3 jaar fan van ed Als ik nog een keer naar een concert zou mogen gaan dan zou dat zeker een van ed sheeran zijn. Als ik hem dan zou zien dan zou ik gelijk van geluk moeten huilen. Ik houd van hem en ik ben nog nooit naar een van zijn concerten geweest. Ik zou dit zo graag willen doen. Ik ben bang dat ik te laat ben om een ticket te kopen of dat het ergens mis zou gaan. Dan zou ik ontroostbaar zijn. Ookal moet ik helemaal naar Sydney reizen, ik moet en zal hem zien op een van zijn concerten. Ik zou zo gelukkig zijn als ik een kaartje zou winnen. Ed sheeran I love you.

Ik sta al de hele dag te springen in de woonkamer met een big smile op mijn gezicht sinds ik hoorde dat hij zijn tour ging doen. Mijn vriendin en ik houden echt heel erg van Ed. Mijn hele afspeellijst staat vol met zijn muziek. Ik zat echt al heel lang te wachten op zijn comeback. Helaas heb ik nog nooit een van zijn concerten mogen meemaken dus het zou echt een enorm gafe ervaring zijn. Hij heeft me zo geholpen.

Ik zou het natuurlijk geweldig vinden om naar dit concert te kunnen in 2017. Het i een geweldige ervaring alleen ik heb het wel krap bij kas en het is ook nog eens bijna onmogelijk om hier kaartjes voor te krijgen. Ik hoop hiermee ene kans te maken. Xxx

Ik zou heeeeeeeel graag tickets willen winnen omdat ik al 5 jaar fan ben, en het concert is op mijn verjaardag ( 3 April ) dus het zou een heel mooi cadeau zijn!!

Wat zou ik deze tickets graag winnen voor mijn jongste dochter(15) ze moet ongevraagd veel meemaken (zus is depressief en suicidaal, ik chronisch ziek) en toch blijft ze altijd zonnig en positief!

Ik ben al super lang fan van Ed Sheeran (hij is gewoon geweldig net als zijn muziek) en toen ik hoorde dat hij naar Nederland zou komen was ik super enthousiast. Mijn vader is ook een grote fan van hem, dus hadden we besloten om samen te gaan, we hadden er al helemaal zin in! Op de dag van de kaartenverkoop moest ik helaas naar school, dus mijn vader ging de kaartjes kopen. Hij stond al om 9:00 in de wachtrij met 3 beeldschermen, want we moest en zouden die kaartjes hebben. Helaas is het ons niet gelukt, want toen we er eindelijk uit de wachtrij kwamen was het concert op beide dagen al helemaal uitverkocht, echt super jammer. Ik hoop zo erg dat we alsnog naar Ed Sheeran zouden kunnen gaan, dat zal echt geweldig zijn. Het maakt mij daarom ook helemaal niet uit wanneer we zouden gaan of waar we zouden zitten. Ik hoop het super erg dat we alsnog zouden kunnen gaan, finger crossed.

Ik wil heeel erg graag naar dit concert omdat ik dan jarig ben!! Het zou echt een super verjaardagskado zijn als ik mijn favoriete zanger live zou mogen zien!!Op m'n verjaardag!!

Ik wil graag kaartjes winnen omdat ik echt gek op ed sheeran. Ik luister al naar hem vanaf het begin en ik zou heel graag naar zijn concert willen gaan. Bij het vorige concert zat ik klaar met 3 computers maar ik kwam er helaas niet door. Dit jaar precies hetzelfde. En ik zou dit jaar gewoon P graag er heen willen gaan !

Ik zou het helemaal te gek vinden om deze kaartjes te winnen. Mijn zoon heeft vrij genomen van zijn werk om kaartjes te bemachtigen voor dit concert als verjaardagscadeau voor zijn vriendin. Helaas na 3 uur wachten omdat de website vast liep (daar kwam hij later dus achter) kwam de melding dat de staanplaatsen waren uitverkocht. Af fijn dan maar maakt niet uit maar helaas alles al uitverkocht :((. Vrije dag voor jan met de korte achternaam opgenomen en zijn vriendin helaas niet blij kunnen maken, ze is zoals zovelen fan van zijn muziek, ik zou bijna willen zeggen wie niet. Zelf vind ik zijn muziek ook fantastisch. Wie weet als ik deze kaartjes win kan ik ze helemaal blij maken, ik ga hard duimen.

Ik stond vanaf 9.30 uur in de wachtrij bij computers op mijn werk en op de telefoon. Kwam er dus doorheen en kon tickets kiezen maar uiteindelijk kon ik klikken op "doorgaan" naar er gebeurde helemaal niks meer. Wat een teleurstelling... ticketmaster nog gemaild maar volgens hun was er heen technische storing en dat was het dan
... geen tickets.... ook niet er doorheen gekomen bij q musical dus dit is mijn laatste hoop!!

Verjaardag..
Ik ben een grote fan fan van Ed Sheeran en ik zijn nummers heel veel op de piano. Als het zou lukken zou ik voor mijn zestiende verjaardag samen met mijn moeder naar het concert gaan. We waren er meteen bij, maar het is toch niet gelukt. Het zou echt geweldig zijn als we er alsnog naar toe zouden kunnen

Zou op date gaan naar dit concert omdat we allebei super erg fan zijn. Zat 's ochtends met 4 computers klaar, maar het is me toch niet gelukt om erin te komen. Hopelijk kan ik haar toch nog verrassen met 2 kaarten....

Dit zou het eerste concert zijn waar ik zo verschrikkelijk graag naartoe zou willen. Al maanden zeg ik tegen mijn moeder: "als Ed Sheeran komt, ga ik er naar toe" Dus donderdag al vroeg ingelogt bij ticketmaster en toen ik bijna aan de beurt was.... uitverkocht! Daarna ging ik (ondanks de waarschuwing van mijn moeder) het proberen op marktplaats en daar ben ik voor €160,- opgelicht. Ik hoop echt dat ik nog aan kaartjes kan komen, zodat mijn zus en ik samen kunnen gaan!

Geluk moet je zelf creëren, ik heb het geprobeerd met 4 laptops, 2 iphones & 3,5 uur verder en met honderden telefoontjes naar Qmusic verder zat er nergens geen engeltje op mijn schouder. Ed zou zeggen: Give me tickets like her, The worst things in life come free to us cause we're just here sitting with no tickets in our hands. Over the hill i see tickets, and tickets inside the mountain. My three words have two meanings, there's one thing on my mind. It's all about the tickets. I still taste salt water on my lips, so honey now give me tickets i will sing. This is me thinking out loud. Ik zou heel graag naar deze kunstenaar willen, en een beetje geluk op z'n tijd zou niet verkeerd zijn. xx Daphne

Hoi, naja ik hoop dat ik hiermee het goed kan maken met mn vriendin haha. we hebben de laatste tijd veel dingen mee gemaakt en ook aardig wat ruzie gemaakt. Dus zo'n uitje kan ze denk wel gebruiken..

Jesse

Ik wil heel graag kaartjes voor mijn dochter en haar 2 vriendinnen.ze zijn via marktpkaats opgelicht voor 360 euro en ik zou graag willen dat ze alsnog naar er sheeran kunnen gaan

Al 7 jaar luister ik naar Ed en ook deze keer is het me niet gelukt tickets te krijgen. Zelfs met 6 computers. Mijn grootste droom is om naar zijn concert te gaan. Laat mijn droom uitkomen. Alsjeblieft!

Ed Sheeran is gewoon zo gaaf dat ik er echt alles aan doe om nog aan kaartjes te komen. Ik luister 24/7 zijn muziek en ken all z'n liedjes volledig uit m'n hoofd. Ik heb voor de verkoop zo'n 3 uur in de rij gestaan voor kaartjes, maar tevergeefs. Mijn vriendin en ik balen er zo erg van! Als ik deze kaartjes zou kunnen krijgen zou ik echt zo immens blij zijn want het betekent echt veel voor mij.

Ik zou het wcht geweldig vinden om met me vriend hierheen te kunnen kaartjes kopen is helaas financieel gezien geen optie dus kaartjes einnen zou super zijn. We zitte met smart te wachten tot het 3 maart is en we het hele nieuwe album kunnen luisteren. ❤❤

4 telefoons, 9 laptops en 2 tablets waren 2 februari helaas niet genoeg om 2 kaartjes te kunnen bemachtigen. Vervolgens de zelfde middag voor €240 met een naïef hoofd opgelicht op marktplaats en inmiddels 19 dagen verder en nog steeds geen tickets kunnen bemachtigen voor ons grote idool. Meldingen voor ticketswap staan aan maar ook dit heeft nog geen succes op mogen leveren. De kaarten winnen zou voor ons dan ook echt het grootste plezier zijn wat mij en mijn vriendin gegund zou kunnen worden. EN WE HOPEN HIER ZO ERG OP!

Mijn zoon van 20 wilde zijn vriendin zo graag verrassen met tickets voor concert van Ed Sheeran. Omdat de kaartjes binnen no time waren uitverkocht probeerde hij via marktplaats aan kaartjes te komen. Uiteindelijk geen kaartjes gekregen en voor 400 euro opgelicht en bedreigt. Nu hoop ik voor hun de kaartjes te kunnen winnen en ze dan alsnog te verrassen dat ze naar het concert kunnen, dat zou echt super zijn!.

Ik zou heel graag 2 tickets winnen voor mijn zusje (12) en mijzelf. Het zal haar allereerste concert worden, hoe gaaf zou de herinnering zijn als dit een Ed Sheeran concert is!!!

ik ben 11 jaar en ben een enorme fan van ed sheeran ik speel zelf ook gitaar en zing ook alleen wij hebben thuis geen geld voor de tickets en ik zou het heel erg leuk en cool en geweldig vinden om ze te winnen

Ik ben een heeeeeeeeeeel erg grote fan van ed sheeran en heb geprobeerd kaartjes te kringenieur maar steeds waren er oplichters of was het veel de duur. ... ik kijk iedere minuut voor kaartjes en droom er nu al nachten over. Het lijkt me super gaaf om me aller eerste concert ten hebben met mijn favoriete ster . Ik hoop dat ik samen met m'n tante zou kunnen en er een onvergetenlijk moment va n te maken.

Ik ben heeeeeeeeeeel erg fan van ed sheeran en heb heel de tijd geprobeerd om kaarten te krijgen, maaroos het was of opgelicht of te duur en ik kijk iedere minuut voor kaartjes maar heg lukt niet...... iklop.klop droom er zelfs over. En hoe gaaf zou het zijn om naar m'n eetsyeerste concert te gaan en dan nog eensteeds naar m'n grote idool! Ik hoop dat ik en mijn tante misschien alsnog kunnen genieten van het beste concert ooit!
Vreindelijken groet,

ik ben een super grote fan van Ed Sheeran, maar heb helaas geen kaartjes kunnen krijgen. mijn zus heeft met vier laptops/computers in haar woonkamer gezeten en geen kaartjes kunnen krijgen. veel van mijn vrienden hebben wel kaartjes gekregen en dat maakt het nog iets vervelender dan het al is. als ik deze kaartjes zou kunnen winnen zou dat geweldig zijn, want Ed Sheeran is een hele grote inspiratie voor mij, hij is ook de reden waarom ik ben begonnen met gitaar spelen en muziek maken in het algemeen. ik ben heel erg dankbaar daarvoor, want het is een enorme uitlaatklep voor mij. ik wil deze kaartjes ontzettend graag, ook al is de kans heel klein, wil ik alles proberen.

Rood harige trekken elkaar aan :P Nee ik zou het echt super vet vinden om naar zijn concert te gaan omdat hij gewoon een bron van inspiratie is. Zoveel werk heeft hij er voor gedaan om hier te komen... Echt heel vet!

Ik zou de tickets heel graag willen winnen voor onze dochter en haar vriend. Ze hebben uren achter (6!) computerschermen gezeten om tickets te reserveren, maar dat is mislukt. Hoop zo dat het gaat lukken!

Pagina's

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
Image CAPTCHA
Voor de bovenstaande code in
g