Overslaan en naar de inhoud gaan

Guns N' Roses tickets 4 juli 2018 Goffertpark Nijmegen

Guns-N-Roses-Tickets-Concert-Nederland

Online Guns N' Roses tickets concert 4 juli 2018 Goffertpark Nijmegen bestellen

Op 4 juli 2018 is Guns N' Roses terug in Nederland. De levende legendes geven dan een concert in het Goffertpark in Nijmegen! Onder leiding van Axl Rose en Slash is dit concert onderdeel van de Europese Tour van Guns 'N Roses. Wilt u als echte fan hierbij aanwezig zijn? Bestel dan snel uw Guns N' Roses tickets bij Tickets Nederland! U kunt de officiële Guns N' Roses kaarten veilig en gemakkelijk online bestellen bij Tickets Nederland via www.ticketsnederland.nl.

Betrouwbaar Guns N' Roses kaarten kopen

Met onze betrouwbare ticketservice bestelt u veilig en eenvoudig de beste tickets voor het concert van Guns N' Roses. Kies hieronder welke kaarten u graag wilt bestellen voor Guns N' Roses in concert in het Goffertpark in Nijmegen. Tickets Nederland wenst u alvast veel plezier bij Guns N' Roses!

*Oorspronkelijke verkoopprijs van €93,50 tot €135,-

Informatie over kaartjes Guns N' Roses

Op alle bestellingen bij Tickets Nederland is onze speciale ticketgarantie van toepassing. Tickets Nederland is wederverkoper van tickets. Ons ticketaanbod voor Guns N' Roses betreft doorverkochte tickets. Alle genoemde prijzen zijn vanaf-prijzen, inclusief BTW en exclusief eventuele verzend- en administratiekosten. Tickets Nederland biedt altijd aangrenzende (zit)plaatsen aan. De rij- en stoelnummers zijn voorafgaand aan de bestelling niet bekend. Deze worden na ontvangst van de bestelling bijgevoegd. U kunt uw tickets voor Guns N' Roses hieronder bestellen.
Groepskorting Guns N' Roses
Indien u 20 tickets of meer wilt bestellen, profiteert u van € 100,- korting. Vul 'groepskorting' in bij de kortingscode bij stap 3 in de kassa en u ontvangt € 100,- korting op uw gehele bestelling.

U krijgt automatisch de best beschikbare tickets

Prijs: 
€ 109,00

Geef uw mening over dit evenement en maak kans op gratis tickets!

ik ben opgegroeid met de muziek van guns n' roses, ik ben dan nog wel jong en je zou denken dat ik niet van zulke muziek zou houden, maar wat een top band !!

Ben al mijn heele leven fan van de allerbeste band ter wereld!!! Ik heb er dan ook alles voor over om ze nog 1x te zien. Laatste concert waar ik ze zag was ik 8mnd zwanger v mijn tweeling! Maar ik moest en zou r naar toe!echt geweldig. Mijn dochtrs zijn nu ook grote fans! Haha met de paplepel ingegoten.

Zou toch mooi zijn als ze naar Europa komen. Gisteren heeft Steven Adler voor t eerst sinds 25 jaar weer achter de drums gezeten. Ik hoop dat ie nu volledig terugkomt in de band. De originele bezetting blijft voor mij de beste bezetting. In dat kader zou t helemaal geweldig zijn, als ze Izzy Stradlin zover weten te krijgen om ook weer mee te doen.

Ik ben al super lang fan van guns n roses. Dit komt omdat ik er mee op ben gegroeid omdat mijn moeder van dit soort muziek houdt. Ik wil haar zo graag mee nemen naar dit concert.

Ik en een kameraad van me waren daar in Nijmegen in 1993, hoe mooi zou het zijn om daar na 23 jaar weer op dezelfde plaats temogen staan.

Mijn stiefvader is een grootfan van Guns n Roses en ik zou hem dit graag cadeau willen geven voor alles wat hij voor mij en mijn moeder heeft gedaan.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
Image CAPTCHA
Voor de bovenstaande code in
g