Overslaan en naar de inhoud gaan

Marco Borsato - Thuis in Carré tickets 27 november t/m 2 december 2018

Online Marco Borsato - Thuis in Carré tickets 27 november t/m 2 december 2018 Koninklijk Theater Carre Amsterdam bestellen

Op 27 en 28 november en 1 en 2 december 2018 geeft Marco Borsato een fantastisch concert in het Koninklijk Theater Carre in Amsterdam! Wilt u als echte fan hierbij aanwezig zijn? De nominale waarde van deze tickets is van 53,90 euro tot 75,90 euro. Bestel dan snel uw Marco Borsato tickets bij Tickets Nederland! U kunt de officiële Marco Borsato kaarten veilig en gemakkelijk online bestellen bij Tickets Nederland via www.ticketsnederland.nl.

Betrouwbaar Marco Borsato kaarten kopen

Met onze betrouwbare ticketservice bestelt u veilig en eenvoudig de beste tickets voor het concert van Marco Borsato. Kies hieronder welke kaarten u graag wilt bestellen voor Marco Borsato in concert in het Koninklijk Theater Carre in Amsterdam. Tickets Nederland wenst u alvast veel plezier bij Marco Borsato!

Informatie over kaartjes Marco Borsato

Op alle bestellingen bij Tickets Nederland is onze speciale Ticketgarantie van toepassing. Tickets Nederland is wederverkoper van tickets. Ons ticketaanbod voor Marco Borsato betreft doorverkochte tickets. Alle genoemde prijzen zijn vanaf-prijzen, inclusief BTW en exclusief eventuele verzend- en administratiekosten. Tickets Nederland biedt altijd aangrenzende (zit)plaatsen aan. De rij- en stoelnummers zijn voorafgaand aan de bestelling niet altijd bekend. Deze worden na ontvangst van de bestelling bijgevoegd. U kunt uw tickets voor Marco Borsato hieronder bestellen.
Groepskorting Marco Borsato
Indien u 20 tickets of meer wilt bestellen, profiteert u van € 100,- korting. Vul 'groepskorting' in bij de kortingscode bij stap 3 in de kassa en u ontvangt € 100,- korting op uw gehele bestelling.

U krijgt automatisch de best beschikbare tickets

Prijs: 
€ 89,00

Geef uw mening over dit evenement en maak kans op gratis tickets!

Marco Borsato, voor mij onbetwist de koning van het Nederlandse lied, in het Koninklijke Carré!! Dat moet voelen als thuiskomen, voor hem én voor mij als Amsterdamse en groot fan van Marco!! Om daar bij te kunnen zijn... dat zou bewijzen dat de meeste dromen dan bedrog zijn, maar beslist niet allemaal!!

ik wil graag weer naar zijn concert ben ik utrecht ookm gewest was weer een fantastisch concert ben al 20 jaar lid mag ook wel eens in het zonnetje gezet worden

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
Image CAPTCHA
Voor de bovenstaande code in
g