Overslaan en naar de inhoud gaan

Niall Horan tickets 28 april 2018 AFAS Live Amsterdam

Online Niall Horan tickets concert 28 april 2018 AFAS Live Amsterdam bestellen

Op 28 april 2018 geeft Niall Horan een fantastisch concert in de AFAS Live in Amsterdam! Dit concert is onderdeel van de Niall Horan Flicker World Tour. Wilt u als echte fan hierbij aanwezig zijn? Bestel dan snel uw Niall Horan tickets bij Tickets Nederland! U kunt de officiële Niall Horan kaarten veilig en gemakkelijk online bestellen bij Tickets Nederland via www.ticketsnederland.nl.

Betrouwbaar Niall Horan kaarten kopen

Met onze betrouwbare ticketservice bestelt u veilig en eenvoudig de beste tickets voor het concert van Niall Horan. Kies hieronder welke kaarten u graag wilt bestellen voor Niall Horan in concert in de AFAS Live in Amsterdam. Tickets Nederland wenst u alvast veel plezier bij Niall Horan!

*Oorspronkelijke verkoopprijs van € tot €

Informatie over kaartjes Niall Horan

Op alle bestellingen bij Tickets Nederland is onze speciale ticketgarantie van toepassing. Tickets Nederland is wederverkoper van tickets. Ons ticketaanbod voor Niall Horan betreft doorverkochte tickets. Alle genoemde prijzen zijn vanaf-prijzen, inclusief BTW en exclusief eventuele verzend- en administratiekosten. Tickets Nederland biedt altijd aangrenzende (zit)plaatsen aan. De rij- en stoelnummers zijn voorafgaand aan de bestelling niet bekend. Deze worden na ontvangst van de bestelling bijgevoegd. U kunt uw tickets voor Niall Horan hieronder bestellen.
Groepskorting Niall Horan
Indien u 20 tickets of meer wilt bestellen, profiteert u van € 100,- korting. Vul 'groepskorting' in bij de kortingscode bij stap 3 in de kassa en u ontvangt € 100,- korting op uw gehele bestelling.

U krijgt automatisch de best beschikbare tickets

De tickets die u zoekt zijn op dit moment niet beschikbaar. U kunt hier uw e-mail adres invullen voor het ontvangen van een ticket alert.

Prijs: 
€ 69,00
Uitverkocht - Selecteer een andere categorie

Geef uw mening over dit evenement en maak kans op gratis tickets!

Ik ben al super lang fan van one direction. En nu ze uit elkaar zijn is het altijd al mijn droom om naar niall te kunnen. Maar helaas heb ik daar njet genoeg geld voor dus ik hoop hierdoor wel te kunnen gaan!

Ik hou zo ontzettend veel van Niall. Het zou de wereld betekenen als ik naar zijn concert zou kunnen gaan. Als ik verdrietig ben luister ik naar zijn muziek en kijk ik naar zijn lach. Hij is alles voor mij en ik wil hem heel graag in het echt zien

Lieve Naill,
Ik vond het zoooo jammer toen jullie uit elkaar gingen als One Direction... Maar toen ik hoorde dat jullie alle vijf zelf hele mooie liedjes hadden vond ik het al wat minder erg! Ik wil zooo graag naar je concert❤❤❤❤

Ik ben zoo blij dat naill naar Nederland komt met zijn nieuwe album en ik wil zoo graag naar zijn concert en het word dan ook mijn eerste concert dan en eindelijk de kans om hem de ontmoeten

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
Image CAPTCHA
Voor de bovenstaande code in
g