Overslaan en naar de inhoud gaan

Tickets U2 - The eXPERIENCE + iNNOCENCE Tour 7 en 8 oktober 2018 Ziggo Dome Amsterdam

Online U2 -The eXPERIENCE + iNNOCENCE Tour 7 en 8 oktober 2018 Ziggo Dome Amsterdam

Op 7 en 8 oktober 2018 geeft U2 een fantastisch concert in de Ziggo Dome in Amsterdam! Dit concert maakt onderdeel uit van de U2 - The eXPERIENCE + iNNOCENCE Tour 2018. Wilt u als echte fan hierbij aanwezig zijn? De nominale waarde van deze tickets is van 38,50 euro tot 205 euro. Bestel dan snel uw U2 tickets bij Tickets Nederland! U kunt de officiële U2 kaarten veilig en gemakkelijk online bestellen bij Tickets Nederland via www.ticketsnederland.nl.

Betrouwbaar U2 - The eXPERIENCE + iNNOCENCE Tour kaarten kopen

Met onze betrouwbare ticketservice bestelt u veilig en eenvoudig de beste tickets voor de U2 - The eXPERIENCE + iNNOCENCE Tour 2018. Kies hieronder welke kaarten u graag wilt bestellen voor U2 - Joshua Tree Tour in concert in de Amsterdam Arena in Amsterdam. Tickets Nederland wenst u alvast veel plezier bij U2!

*Zitplaatsen worden per 2 of 4 naast elkaar geleverd.

Informatie over kaartjes U2

Op alle bestellingen bij Tickets Nederland is onze speciale Ticketgarantie van toepassing. Tickets Nederland is wederverkoper van tickets. Ons ticketaanbod voor U2 betreft doorverkochte tickets. Alle genoemde prijzen zijn vanaf-prijzen, inclusief BTW en exclusief eventuele verzend- en administratiekosten. Tickets Nederland biedt altijd aangrenzende (zit)plaatsen aan. De rij- en stoelnummers zijn voorafgaand aan de bestelling niet altijd bekend. Deze worden na ontvangst van de bestelling bijgevoegd. U kunt uw tickets voor U2 hieronder bestellen.
Groepskorting U2
Indien u 20 tickets of meer wilt bestellen, profiteert u van € 100,- korting. Vul 'groepskorting' in bij de kortingscode bij stap 3 in de kassa en u ontvangt € 100,- korting op uw gehele bestelling.

U krijgt automatisch de best beschikbare tickets

De tickets die u zoekt zijn op dit moment niet beschikbaar. U kunt hier uw e-mail adres invullen voor het ontvangen van een ticket alert.

Prijs: 
€ 119,00
Uitverkocht - Selecteer een andere categorie
image/svg+xml standing Categorie 1: Staanplaatsen Arenavloer Standing Staanplaatsen Arenavloer Staanplaatsen Sitting Categorie 2: 1e Ring - Zitplaatsen naast elkaar 109 110 112 111 111 104 103 101 102 102 Sitting Vak 108 Sitting Vak 211 Sitting Vak 108 Sitting Vak 211 108 Sitting Vak 108 Sitting Vak 211 Sitting Vak 108 Sitting Vak 211 105 Sitting Vak 107 107 106 Sitting Categorie 3: 2e Ring - Zitplaatsen naast elkaar 211 Sitting Vak 211 212 213 214 204 Sitting Vak 211 203 202 201 208 207 Sitting Vak 210 210 210 Sitting Vak 209 209 209 Sitting Vak 209 205 205 Sitting Vak 209 206 206 Standing Podium Podium

Geef uw mening over dit evenement en maak kans op gratis tickets!

Hallo,

Mijn naam is Judith Kamphuis en ik ben 17 jaar oud en ik ben een mega fan van U2. Het klinkt best raar om een 17 jarig meisje te horen dat ze een mega grote fan van U2 is. Ik vind U2 echt geweldig, de muziek is super en het gevoel erbij al helemaal. Mijn vader is 10 jaar geleden overleden en de liedjes; one, with or without you en sometime's you can't make it on your own laten mij altijd denken aan hem en dat geldt ook voor mijn familie en de buurt.

Toen ik te horen kreeg van mijn zus dat U2 weer hier in Nederland gaat optreden werd ik helemaal gek. Ik wil er zo super graag heen. Maar ik ben bang dat ik geen kaartjes kan krijgen omdat ik denk dat het binnen no-time is uitverkocht.

Groetjes,
Judith Kamphuis

Bono is groot voorbeeld en zijn muziek inspireert veel mensen waaronder mij..
het maakt mij en vele anderen blij en geeft ook in moeilijke tijden steun.
ik wil het niet missen

mijn moeder is een hele grote fan..altijd heeft ze de muziek van U2 op..Of ze zit op de bank met koptelefoon naar de dvd's te kijken..
Omdat ze zoveel voor ons (de kinderen) en de kleinkinderen doet en altijd voor ons klaar staat,en het concert uitverkocht is..helaas..Zou ik graag een keertje wat voor haar willen doen,een keertje haar verrassen ipv zij ons..zodat ze toch naar het concert kan gaan!!

Had zo graag met mijn vriend willen gaan! Helaas net werkloos en dus geen geld:( De muziek van U2 is heerlijk om naar te luisteren en een inspiratie voor velen. Jammer dat ik mijn vriend niet kan verrassen met kaartjes voor kerst!

Ik ben een grote u2 fan, ik herinner me mijn eerste concert 11-7-1987 als de dag van gisteren, een onvergetelijke ervaring. De laatse keer 10-08-2010 in frankfurt super. De energie die band uitstraalt, geweldig. Destijds fl 45, 00 in de kuip, en in Frankfurt €130, . Dat was tegen de pijngrens aan, nu ben je ca €200 kwijt, zelfs als enorme fan gaat mij dit te ver.
Helaas is hun muziek voor mij alleen te beluisteren via cd, tijdens de joshua tour in rotterdam werden ze geïnterviewd door adam curry en ik citeer Bono " u2 music was never ment to be for an elite crowd" deze woorden zijn helaas ingehaald door de tijd.

Wij zijn al vanaf onze pubertijd fan van U2 en inmiddels drie dochters die zijn opgegroeid met ,,onze'' band U2 . Onze leeftijd, mannen die geweldige muziek maken die nog steeds zo uniek is ook bij de jeugd ! Super om er bij te mogen zijn als gezinnetje , volgend jaar als we dertig jaar getrouwd zijn ;) T zou een mooi cadeau zijn wat ik graag zelf had willen betalen op een normale eerlijke mannier . Jammer dat je zo moet knokken voor de kaartjes en dat die uiteindelijk naar louche verkopers gaan die niet echt fan zijn ! OKeizwaar om te horen als er dadelijk van die radiospelletjes komen en marktplaats wat je niet altijd kunt vertrouwen , wij willen gewoon simpel op een eerlijke mannier genieten van deze bijzondere band die een speciaal hart heeft in ons gezin en dan wat dichterbij !

Blijer dan dit kan je mijn vrouw niet maken !! Hopelijk kan ik haar met goed nieuws verblijden om dit geweldige evenement bij te kunnen wonen . Met vr grt

80 jaar is mijn moeder, zei is helemaal wow en modern. Houd van alle muziek, als er maar een beetje pit in zit zegt ze altijd. Zo is ze ook van pink floyd helemaal weg!!!
Te gek toch als je met zo'n moeder nog kan genieten van mooie muziek??
gr Sandra

Ben al vanaf het begin fan van u2 vanaf dat ik ze zag in het Heem in Hattem ben 2x naar hun concert geweest
de laatste x in de arena.
Maar de prijzen van de kaartjes zijn zo duur geworden dat ik die nu helaas niet meer kan betalen.
Me man is dit jaar werkeloos geworden.
ik hoop dat ik 2 kaartjes kan winnen dat ik daar samen met me man heen kan.

Mijn eerste LP was van U2 en nog steeds fan van hun muziek. Te gek om ze een keer live te kunnen horen en zien in Nederland, maar helaas niet voor mij, of toch wel? Wat zou ik ontzettend graag veldkaarten willen winnen.......

Een geweldige band, altijd al een keer live willen zien...
En wie weet kan ik iemand die ik leuk vind en ook veel van U2 houdt meevragen!
Het zou een erg mooi cadeau zijn..... one love :)

Tot twee keer toe dat U2 in Nederland was, was ik hoogzwanger. Hoe krijg je het voor elkaar. Nu geen kaarten kunnen bemachtigen. Misschien lukt het op deze manier. Misschien ben ik de lucky one. Het zou fantastisch zijn.
Groet, Jolanda

Wij zijn afgelopen zaterdag 22.8 getrouwd. Ik kwam binnen op ons favoriete nummer van U2 all i want is you. Hoe mooi zou t zijn als ik mijn kersverse man kan verassen met wen kaartje naar een compleet uitverkocht concert van zijn #1 band.

Een droom om met m'n dochter ( 11) naar U2 te gaan , ze heeft in 2015 1 maand lang (4 maanden ziek) in het ziekenhuis gelegen en enorm veel pijn gehad , door de muziek van U2 werdt ze rustig en kon ze in slaap vallen , iedere dag U2 . Ik zette die muziek op omdat ik het mooi vind en mij ook wat doet , zonder er over te praten en zonder dat ik het vroeg , werkte het ook zo bij haar en ze vroeg er zelf naar om U2 op te zetten . Het vorige concert hebben we mis gepakt omdat we er niet door kwamen op de Side , nu ben ik zelf 16 jan. Jarig : het zal m'n mooiste cadeau worden !!!

In 2009 ook in de arena geweest, geweldig concert, 2 weken later kreeg ik te horen dat ik ernstig ziek was. Gelukkig helemaal hersteld, wat zou het mooi zijn om na precies 8 jaar weer een concert van mijn favoriete band mee te maken, samen met mijn vriendin, die ik daarmee wil bedanken dat ze me altijd gesteund heeft in die moeilijke jaren.

Mijn naam is Milan Damoiseaux, ik ben 14 jaar en super fan van U2 zelf speel ik elecktrische gitaar... Ik speel bijna alle liedjes van u2 mijn grootste wens is om samen met mijn vader die ook groot fan van U2 is naar een concert van U2 te gaan, mijn tweede wens is om samen met Bono, op het podium te staan Met mijn gitaar... Dan zou ik de gelukkigste jongen van de wereld zijn. Ik hoop dan ook echt dat ik gratis kaartjes mag ontvangen dan zou mijn geluk compleet zijn...!!!!

Omdat mijn man en ik fan zijn en altijd pech hebben gehad met de kaart verkoop. Altijd net te laat .. Hij verdient het zo om een fantastische avond te hebben, hij doet zoveel voor ons. Zou dit graag voor hem doen. Dus Ik hoop dat we nu geluk hebben.

nooit ergens fan van geweest, behalve U2. En dan was het album the joshua tree, de muziek die mij door vele mooie en verdrietige momenten heen heeft geholpen. Dankbaar hiervoor. Zou ontzettend graag naar het concert willen en het live mee te maken wat vanaf mijn 20e ongeveer mijn hele leven heeft meegereisd!

Omdat mijn vriendin een belofte aan haar vader heeft gemaakt toen hij te overlijden kwam ,dat ze naar het concert van u2 zou gaan als ze in Nederland optreden en dat is nu,29-07-2017 en zouden jullie haar heel erg blij mee kunnen maken

Sinds mijn jonge jeugdjaren ben ik al een fan maar, wat ik ook doe, ik ben nooit aan Kaartjes gekomen. Vandaag weer pech gehad....uren lang vol spanning en dan om 10.18 kwam ik er eindelijk door...en wat bleek: WEER uitverkocht! Dat is al minstens de 10de keer dat ik naast het potje pies en Ik geloof zo langzaam dat ik nooit een concert van U2 zal meemaken, wat ik ook probeer...Dus waag ik hier ook maar een gokje. Wie weet maak ik hier een kans op een droomavond!

ik zou heel graag 2 kaartjes willen winnen om 1 van mijn beste vriendinnen te verrassen...kennen elkaar dit jaar 40jr en zijn al vaker naar U2 geweest samen.
Het is me vanwege grote drukte niet gelukt om kaartje te bemachtigen via ticketmaster.
Zou echt geweldig zijn als dit wel lukt!

M'n vriend en ik zijn al jaren fan van u2 we hebben nooit geluk om aan tickets te komen dus ik hoop dat we bij deze wel is een keer geluk hebben.

Hoi. ik ben al meer dan 25 jaar fan van U2. ik volg ze op instagram..Ik wil ze heel graag zien. helaas is het niet gelukt om een ticket te kopen. En ticket die er zijn erg duur. Ik zeg tegen Paul en David hopelijk zie ik jullie op het podium. Ik heb een grote foto van U2 en joshua tree op steigerhout in de gang hangen. mijn dag kan bij een concert van hun niet meer stuk. super dat jullie dit mogelijk maken. iemand heeft dan toch de dag van zijn leven. gr Lizette

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
Image CAPTCHA
Voor de bovenstaande code in
g