Overslaan en naar de inhoud gaan

Ticketservice

Over Tickets Nederland – www.ticketsnederland.nl
Bij Tickets Nederland vindt u de tickets of de kaartjes die u zoekt. Wij zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van populaire en uitverkochte concert-, evenement, theater- of sporttickets voor particulieren en bedrijven. Tickets Nederland heeft een groot aanbod aan tickets en toegangskaarten.
Let op: Wij zijn een wederverkoper van tickets. De tarieven van de entreebewijzen die wij aanbieden zijn altijd gebaseerd op vraag en aanbod en kunnen varieren ten opzichte van andere aanbieders en de oorspronkelijke ticketprijs. Deze oorspronkelijke ticketprijzen die de officiele organisatie per concert, evenement, theater of sportticket stelt komen veelal niet overeen met de ticketprijzen die wij voor dezelfde tickets rekenen. Op grond van de algemene voorwaarden van de officiele verkooppunten in Nederland kunnen zij de tickets die wij doorverkopen ongeldig verklaren waardoor de toegang tot het evenement wordt ontzegd. Tickets Nederland verzekerd u dat al onze tickets 100% origineel zijn en uitgegeven door de betreffende organistaie. U krijgt dan ook gegarandeerd toegang met de kaarten die wij aanbieden tot het concert, evenement, sportwestrijd of theatervoorstelling. Mocht er onverhoopt toch een ticket, dat door ons werd aangeboden, geen toegang geven tot een concert, (sport)evenement, voorstelling of festival, dan ontvangt u het volledige aankoopbedrag van Tickets Nederland retour.

Tickets Nederland – www.ticketsnederland.nl  
1. Persoonlijk contact met onze adviseurs
2. Snel en gemakkelijk bestellen in 3 stappen via de website of telefonisch
3. Geen lidmaatschap of registratie nodig
4. Tickets en kaarten veilig betalen met Ideal, Credit Card of bankoverschrijving
5. Over het algmeen snelle levering van tickets: binnen 5 werkdagen
6. Tickets en kaarten worden aangetekend en verzekerd verzonden
7. Telefonische helpdesk of via email
8. Tickets Nederland Garantie: 100% dekking van uw aankoopbedrag
9. Uitsluitend originele en officiele tickets
10. Zitplaatsen zijn altijd naast elkaar

Verzenden van uw tickets en kaarten – www.ticketsnederland.nl
Na ontvangst van uw betaling worden uw tickets uiterlijk twee weken voor het evenement aangetekend en verzekerd naar u verzonden. Tickets Nederland streeft erna om uw tickets sneller te verzenden. Mocht verzending van de tickets langer duren dan wordt u hieromtrent geïnformeerd.

Werkwijze Tickets Nederland – www.ticketsnederland.nl
Tickets Nederland is gevestigd in Amsterdam en richt zich zowel op de particuliere als op de zakelijke markt. Tickets Nederland garandeert 100% persoonlijke ticketservice. Dit houdt onder meer in dat u bij Tickets Nederland telefonisch tickets en kaarten kunt bestellen en uw emails vrijwel altijd binnen 4 uur worden beantwoord. Tickets Nederland is gespecialiseerd in het aanbieden van tickets voor 'uitverkochte' concerten en populaire (sport) evenementen die doorgaans moeilijk te verkrijgen zijn. Zo bent u zelfs bij uitverkochte concerten, evenementen of festivals in het bezit bent van tickets of kaarten.

Tickets Nederland is een onafhankelijke onderneming gespecialiseerd in het doorverkopen van tickets voor 'uitverkochte' en andere populaire concerten en evenementen. Tickets Nederland is op geen enkele manier geassocieerd met officiële verkooppunten of organisatoren van de betreffende concerten en evenementen. De prijs van de tickets aangegeven op de website zijn inclusief de kosten, tijd en moeite om de door u gewenste tickets te kunnen bemachtigen. Hierdoor kan het voorkomen dat de prijs van de aangeboden tickets de waarde van de ticketprijzen van de officiele verkooppunten in Nederland overschrijdt. De prijs van een ticket of toegangskaart komt tot stand door vraag en aanbod.

Tickets Nederland biedt door zijn snelle afhandeling en ticketservice u de mogelijkheid om de laatst beschikbare tickets te verkrijgen. U kunt de tickets veilig online en telefonisch bestellen. Voor u betekent dat geen uren in de rij staan, niet meer maanden op een wachtlijst of torenhoge telefoonkosten meer. Bij Tickets Nederland kunt u snel en gemakkelijk uw tickets bestellen.

Evenement afgelast – www.ticketsnederland.nl
Annulering van een evenement, concert, theatervoorstelling of sportwedstrijd komt bijna nooit voor. Bijna altijd zorgt de officiele organisatie ervoor dat het evenement verplaatst wordt naar een andere datum. Mocht er toch een concert, evenement, theatervoorstelling of sportwedstrijd geannuleerd worden en gaat de organisatie over tot restitutie van het bedrag van de ticketprijzen, excl. verzendkosten, dan krijgt u het betaalde bedrag retour exclusief verzend- en administratiekosten en betalingskosten.

Garantie van Tickets Nederland – www.ticketsnederland.nl
Bij Tickets Nederland profiteert u altijd van de Tickets Nederland Garantie. Klik hier voor meer informatie over Tickets Nederland Garantie.

Klik hier om onze Algemene Voorwaarden te lezen.

Heeft u toch nog vragen, vul dan ons contactformulier in, klik hier verder.

Ticketsnederland.nl betrouwbaar? Absoluut, wij garanderen 100% geldigheid van uw tickets.
Meer informatie over online bestellen van tickets en concertkaarten.

 

 

g